Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Lingerie Styling advies, perfect afgestemd op jouw lichaam, bovenkleding en persoonlijke voorkeur doet wonderen. Deze persoonlijke service is niet langer voorbehouden aan de “happy few”, maar ligt ook binnen jouw bereik: Lingerie Styling én de lingerie van jouw dromen vind je nu ook bij L.A. Lingerie in Heerhugowaard. Yvonne Shopenhouer, Lingerie Styliste van L.A. Lingerie: "Lingerie kan zoveel méér dan je denkt. Ze geeft steun, corrigeert je figuur, legt accenten waar jij het wilt en hoe je het wilt. Maar bovendien voel je je in de juiste lingerie ook mooi, op en top vrouw en vol zelfvertrouwen.

 Het perfecte plaatje begint bij het bepalen van de exacte maat. Daarna kan ik aan de hand van de lichaamsvormen van deze vrouw tonen welke snit precies bij haar past, minpuntjes camoufleert en sterke kanten extra benadrukt. Door het persoonlijk gesprek over haar wensen, ervaringen, grote en kleine onzekerheden wordt de lingerie perfect op haar afgestemd. Dit resulteert in lingerie die niet enkel optimaal is in combinatie met haar outfit maar ook volledig aansluit bij haar persoonlijkheid. Daarbij wordt ook rekening gehouden met kleur en kleurencombinaties, want de tinten die het mooist passen bij jouw huid- en haartype flatteren en laten je stralen. Als elk detail goed zit, dan zie je meteen welke impact de juiste lingerie heeft.” Het Lingerie Styling concept bepaalt mee de uitstraling van de vrouw.

Enkel een Lingerie Styliste die een volledige opleiding gekregen heeft bij Marie Jo en PrimaDonna, voldoende ervaring en vakkennis heeft kan dit persoonlijk advies aanbieden. Zij luistert naar jouw vragen en specifieke problemen en zoekt naar de juiste oplossing. Dit persoonlijk Lingerie Styling advies is een echt feel-good moment waarbij in alle vertrouwen en met veel inlevingsvermogen tussen twee vrouwen aan de mooiste versie van jezelf gewerkt wordt. Als je je mooi voelt, straal je dat ook uit. Dat zal elke vrouw beamen. Dankzij dit lingerieadvies op maat ontdek je zelf dat de juiste lingerie flatteert, camoufleert en perfectioneert. Met als resultaat een lichaam dat mag gezien worden. Ontdek de lingerie die jou goed staat, en waarin je je goed voelt. De juiste lingerie doet wonderen en is een echte boost voor je zelfvertrouwen. De verkeerde doet helaas net het omgekeerde.

 L.A. Lingerie laat je graag kennis maken met deze unieke Lingerie Styling service, waarbij persoonlijke begeleiding resulteert in het perfecte setje, dat past bij jouw stijl, persoonlijkheid én bovenkledij. Bel of mail voor een afspraak. Lingerie Styling bij L.A. Lingerie. Je zal er nadien niet alleen beter uitzien. Je voelt je gegarandeerd ook beter! L.A. Lingerie

Middenwaard 11a-13
1703 SB HEERHUGOWAARD
072 57 40 540
www.lalingerie.nl

Openingstijden

maandag
13:0018:00
dinsdag
09:3018:00
woensdag
09:3018:00
donderdag
09:3018:00
vrijdag
09:3021:00
zaterdag
09:3017:00
zondag
12:0017:00
* wij zijn ook geopend tijdens koopzondagen