Duurzaamheid: Iedere dag een beetje beter!

Duurzaamheid_Middenwaar_940X463.png
 

Onder het motto 'iedere dag een beetje beter' werken we voortdurend aan een duurzamer winkelcentrum. Daarnaast bouwen we aan een duurzame relatie met onze bezoekers, ondernemers en directe omgeving.

Belangrijke onderwerpen voor het winkelcentrum zijn het reduceren van energieverbruiken, het behalen van een duurzaamheidscertificaat (BREEAM In-Use), gescheiden afvalinzameling en recycling, het creëren van lokale werkgelegenheid, tevreden bezoekers en het samenwerken met (lokale) sociale initiatieven.

Oplaadpunt Elektrische auto's

Elektrische auto’s kunnen worden opgeladen in onze parkeergarage. In totaal zijn er 4 laadpunten bij ons winkelcentrum. Deze zijn te vinden op het parkeerdek aan de zuidtangent.

Werkgelegenheid

Winkelcentrum Middenwaard draagt bij aan de lokale werkgelegenheid. Ruim 1200 medewerkers uit Heerhugowaard en omgeving staan in ons winkelcentrum voor u klaar.

 
Sociale initiatieven

Winkelcentrum Middenwaard ondersteunt sociale & lokale initiatieven zoals de LINDA.foundation & NME Heerhugowaard met het zaaien van bloemenvelden met schoolkinderen.

 
Heb jij gouden tips voor Middenwaard?
Geef je mening via deze link >>