Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Winacties

1 januari 2023

Algemene Voorwaarden Winactie Middenwaard

Onze winacties zijn op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd of gelieerd aan Facebook en Instagram. 

Voor vragen kan contact opgenomen worden met Middenwaard op het volgende e-mailadres: info@middenwaard.nl. 

Prijs 

De prijs en de prijswaarde worden vermeld in een Facebook- of Instagram-post. 

Deelname aan een winactie 

Deelnemers dienen de winactievoorwaarden na te leven die vermeld staan in de beschrijving van de winactie op Facebook en Instagram. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. Door deel te nemen aan de winactie accepteert u dat Middenwaard uw naam mag publiceren op de mediakanalen die Middenwaard gebruikt als u wint. Deelnemers die niet voldoen aan de genoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een winactie. 

Looptijd 

De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie op Facebook en Instagram. 

Bericht aan de winnaar 

De winnaar wordt na sluiten van een actie geïnformeerd en gepubliceerd in de opmerkingen van de winactiepost op Facebook en/of Instagram. De winnaar heeft 72 uur om te reageren nadat hij/zij is geïnformeerd via Facebook/Instagram, anders heeft Middenwaard het recht om een nieuwe winnaar te trekken. 

Gebruik van informatie 

Alle informatie die in het kader van winacties wordt verkregen, wordt gebruikt door Middenwaard voor de winactie en wordt niet verstrekt aan derden.

LET OP! Er worden wel eens berichten vanuit nepaccounts verstuurd dat er een winnaar is uitgekozen. Controleer altijd de url van de website (deze is www.middenwaard.nl, iedere andere naam is niet echt) en het Facebook of Instagram account. Daarnaast vragen wij nooit om creditcard of andere betaalgegevens. Wees alert!