Vandaag geopend 09:30 - 17:00

The Closet Sale

24 april 2024

Puilt jouw kast ook zo uit met kleding die je eigenlijk niet meer draagt, maar zijn ze veel te leuk om weg te gooien? Geef ze een nieuw thuis met The Closet Sale in Middenwaard! Van woensdag t/m zondag is er de gelegenheid om voor één dag je eigen kledingwinkel te openen. Koop hieronder je ticket!

Voor het komende half jaar zoekt The Closet Sale voor donderdag t/m zondag elke dag nieuwe ondernemers. Heb jij altijd al gedroomd om voor een dag je eigen winkel te openen en heb je meer dan genoeg kleding waar je andere blij mee kan maken? Dan is dit wat voor jou! Kledingrekken, kapstokken, toonbank, spiegel en decoratie zijn al aanwezig.

Samen met vriendinnen
Sta je liever met vriendinnen? Geen probleem, gezellig! Het enige wat jullie nog moeten meebrengen is jullie kleding, accessoires en/of home deco en natuurlijk heel veel enthousiasme. 👗🛍️ Op woensdag (08:00-18:00), donderdag (08:00-18:00), vrijdag (08:00-20:00), zaterdag (08:00 - 17:00) en zondag (10:00 - 17:00) ben je trotse eigenaar van je eigen shop. Adres: Middenwaard 147 (naast Jeans Center/tegenover Vero Moda). De betaling per individuele inschrijving is €35 en per groepsticket €55. Je levert bij de opening een borg in van €50 bij de huismeester. Zodra de borg is ingeleverd, wordt de winkel voor je geopend.

*Meer informatie en details zie de FAQ en algemene voorwaarden. Heb je verder nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@middenwaard.nl.

*Algemene voorwaarden
*FAQ Closet Sale Middenwaard

Schrijf je hier in voor The Closet Sale:

Oefen alvast je leukste verkooppraatjes en blaas Middenwaard omver met jouw fantastische stijl.

Succes!