Vandaag geopend 09:30 - 18:00

De Pietenfabriek gaat weer open!

9 november 2022

Daar wordt aan de deur geklopt! Wie zou dat zijn? Sinterklaas met zijn pieten natuurlijk! In de pietenfabriek in Middenwaard komt Sinterklaas met zijn pieten langs en kunnen kids twee weekenden meedoen aan verschillende sinterklaasactiviteiten. Van Sinterklaas ontmoeten tot aan zelf pepernoten bakken met de bakpieten. Dat belooft een feestje te worden natuurlijk. 🎤 

Programma Sinterklaas 🎁

Zaterdag 19 november staan de bakpieten van Bakkerij Jonker klaar om samen met de kids de allerlekkerste pepernoten te bakken. Ook kan er gekleurd worden op XXL sinterklaastekeningen én staat de muziek natuurlijk lekker luid om mee te zingen met alle sinterklaasliedjes. Dit wil je niet missen!

Zondag 20 november is het knutseldag! Samen met de roetveegpieten worden er sinterklaasmijters en pietenbarets geknutseld én worden er eierkoeken versierd als sinterklaasjes en pietjes. Klaar met versieren? Ieder uur kan er meegespeeld worden met de pietenbingo en worden er sinterklaas-glittertattoos uitgedeeld. De kids zijn deze dag wel even zoet.

Zaterdag 26 november start vanaf 12:00 het feestje in de Pietenfabriek en zal DuRF ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan met verschillende sinterklaasliedjes. Bekijk het nummer van DuRF en zing uit volle borst mee! https://www.youtube.com/watch?v=b4kIUcEX86c

Vervolgens heb je tussen 12:30 en 13:30 de kans om even gedag te zeggen tegen Sinterklaas! Daarna kun je weer heerlijke pepernoten bakken met de bakpieten. Dat wordt smullen!

Zondag 27 november is het weer tijd om sinterklaasmijters en pietenbarets te knutselen, samen met de roetveegpieten. Ook staat de bingo ieder uur klaar en kunnen er tussendoor verrukkelijke eierkoeken worden versierd.

 

Er is dus genoeg werk aan de winkel in de Pietenfabriek. Kom jij ook helpen?!