Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Middenwaard wordt gezonder met Fit & Zo!

18 februari 2023

Ook fit de zomer in? Middenwaard staat tijdens Fit & Zo volledig in het teken van sport, inspiratie, fashion en food! Wil je een actievere levensstijl, geznder eten of meer balans in je leven? 🏃‍♀️🍎 Tijdens het shoppen kom je overal leuke fittips tegen, ook serveren onze horeca-ondernemers speciale fitgerechten en is er in de passage volop inspiratie en sportfashion te zien!

Inspireer jezelf tijdens Fit & Zo met gezonde voeding, ontdek de laatste sport fashiontrends, sluit je aan bij gratis sportactiviteiten en verrijk jezelf met weetjes over een gezond(er) leven. Zo vind je straks tijdens het shoppen een giga klimtoren voor de HEMA, wandel je mee met de 4-Mile wandelroute door Heerhugowaard en ga je een suikerchallenge aan met mega suikerklonten! Ben jij je wel bewust hoe veel suikerklontjes er in een flesje (33cl) cola zitten?  


Programma

Wanneer Activiteit Waar
Februari - april 3D streetart  Binnenplein HEMA en La Place
26 februari Klimtoren Ingang van HEMA
Maart Middenwaard 4 Mile wandelroute Heerhugowaard
4 maart Demonstratie tafeltennis door DOV Hemaplein
19 maart Suikerchallenge  
25 maart Demo ManYang  
26 maart TikTok dansworkshop ISM Dansschool Gottamove Hemaplein

 

Claim jouw korting!

Onze ondernemers dragen ook graag een steentje bij aan een gezond(er) en fit leven. Ze hebben unieke acties opgesteld en jij bent fit nog voordat de zomer begint! 

Vul je gegevens in en claim meteen jouw persoonlijke korting! 👇🏻