Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Fit & Zo Demodag

10 februari 2024 - 10 februari 2024

Yes! Je hebt besloten de fitste versie van jezelf te worden, maar welke sport past nou echt bij jou? Middenwaard to the rescue! Op zaterdag 10 februari vind jij jouw ideale (team)sport op de Fit & Zo Demodag. Hier staan meerdere sportverenigingen klaar om jou kennis te laten maken met verschillende sporten. Welke ga jij uitproberen? 

Programma Fit & Zo Demodag
Wanneer: 10 februari
Tijd: 11.00 tot 17.00 uur

 • 11.00 tot 11.30 uurStreet Jump
  Spring een nieuw avontuur in tijdens de demo Jumpen door 2 professionele NK freerunners. Bij Streep Jump spring je van de ene naar de andere trampoline en ga je grote obstakels te lijf! Doe alvast inspiratie op op hun Facebook en Instagram en dan zien we je zaterdag in Middenwaard!

 • 12.00 tot 12.30 uur - Gottamove 
  Gottamove verzorgt dans- en sportlessen onder begeleiding van professionele en gediplomeerde instructeurs. Van peuterdans tot Streetdance en van een Booty Workout tot Kickfit. Er zit altijd wel een les voor jou tussen! Laat jouw beste moves zien en wie weet dans jij jezelf naar jouw fitdoelen. Neem alvast een kijkje op Facebook en Instagram.

 • 13.00 tot 13.30 uur - Just Sport 
  Op zoek naar nog meer uitdaging? Dan is klimmen en klauteren tijdens deze bootcamp echt iets voor jouKies voor een workout met goede muziek, een energieke en professionele instructeur en blijf fit met een van de vele sportlessen zoals BodyPump, Just Pilates of een fanatieke Just Bootcamp! Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Kijk op de website én kom meedoen tijdens de demodag.

 • 14.00 tot 14.30 uur - Milpasos 
  Swingend de fitste versie van jezelf worden. Dan ben je hier aan het juiste adres! Op een sfeervolle locatie leer je de juiste technieken voor de beste basis van jouw danscarrière! Vergeet ook de latin-dansavonden niet. Proef alvast van de sfeer op Facebook en Instagram en dans mee met Milpasos.

 • 15.00 tot 15.30 uur - Naifanchi 
  Oss! Welkom in de wereld van de respectvolle vechtsport. Altijd al eens in de ‘Karate Kid’ willen zitten? Dan is dit jouw moment. Naifanchi leert jong en oud om een karateka te zijn door de technieken te beheren én goed uit te voeren. Ben jij er klaar voor jouw uithoudingsvermogen en geestelijke conditie aan te pakken? Probeer het uit tijdens de demodag en kijk voor alle informatie op de website.

 • 16.00 tot 16.30 uur - H.P.S.C. 
  Sporten is voor iedereen, ook als je te maken hebt (gehad) met hartproblemen. Bij H.P.S.C. kun je zwemmen en sporten onder begeleiding van gekwalificeerde sportleidster(s). Jij doet mee naar gelang jouw fysieke conditie. Kijk op de website, vraag jouw behandelend arts naar de mogelijkheden en sport een proefles mee. 

 • Bowling Vereniging Heerhugowaard 
  Deze gezellige bowling vereniging is er voor serieuze sportbowlers tot de recreant die het superleuk vindt om elke week een balletje te gooien samen met hun team. Ga tijdens de demodag het gesprek aan en kom ook eens langs om de sfeer te proeven. Wil je alvast meer weten? Kijk dan op de website.

Kortom, tijdens de Fit & Zo Demodag in Middenwaard ontdek je niet alleen welke sport het beste bij jou past, maar beleef je ook een dag vol sportieve avonturen en nieuwe uitdagingen!

Naifanchi

Bowling Vereniging Heerhugowaard

Mil Pasos

Just Sport

Gotta Move

HPSC Alkmaar