Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Herfstvakantie: de Kidsweek!

7 oktober 2021

De herfstvakantie komt er weer aan, waar niks moet en niksen mag! Maar is alles op Netflix al bekeken en slaat de verveling snel toe? Komt dat zien in Middenwaard met de Kidsweek!

De Kidsweek
Tijdens de herfstvakantie is er in Middenwaard van alles te beleven voor de kinderen (en jij shopt lekker verder 😉). Terwijl jij alvast op zoek bent naar die perfecte kerstoutfit kunnen de kids terecht bij het Hema-plein voor verschillende games, LEGO bouwdagen en TikTok dance workshops! 

Zaterdag 16 oktober: LEGO Bouwdag 🧰
Laat je creativiteit de vrije loop met de start van de Kidsweek: de LEGO Bouwdag. Met verschillende LEGO en Duplo bouwtafels zijn de kids van 12.00 tot 17.00 wel even zoet. Daarbij maak je met de LEGO bouwwedstrijd ook nog eens kans op mooie LEGO prijzen! Even een break nodig van al die steentjes? Er staan ook showmodellen en bouwwerken om te bewonderen en je kunt op de gameconsoles leuke LEGO games spelen. Bonus: je hoeft je geen zorgen te maken over de kids, er is namelijk begeleiding aanwezig. Zo kan jij rustig winkelen! Of is één van de bouwtafels al voor jou gereserveerd?

Zaterdag 16 oktober: Kinderen voor Kinderen-dans
Het is weer de Kinderboekenweek! Om dat te vieren heeft de Bruna samen met dansschool We Entertain een Kinderen voor Kinderen-dans georganiseerd. Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar ‘Worden wat je wil’, en natuurlijk dansen ze weer in het thema. Deze dans is te zien, én mee te doen, om 14.00 op het Dekaplein voor de Bruna en om 14.45 buiten op het Stadshuisplein (bij slecht weer binnen op het Coolcatplein). Iedereen mag mee dansen en grote kans dat de kinderen hem al kennen, bijna alle basisscholen zullen deze dans geoefend hebben tijdens de Kinderboekenweek.

Maandag 18 oktober: TikTok Dance Event
TikTok, de ware verslaving onder de kids. Een social media app die voor de verandering kinderen eens laat bewegen met alle ‘dance challenges’. Om de nodige skills te verbeteren worden er van 13.00 tot 16.30 meerdere korte TikTok dance workshops gegeven door dansschool Gottamove. Daarbij geeft dansschool Gottamove ook nog eens 2 spetterende dans optredens!


13.00 – 13.30 TikTok dance workshop 
13.45 – 14.00 Dans optreden Gottamove
14.15 – 14.45 TikTok dance workshop
15.00 – 15.15 Dans optreden Gottamove
15.30 – 15.45 TikTok dance workshop
16.00 – 16.30 TikTok dance workshop

Woensdag 20 & donderdag 21 oktober: Arcade Game Plein 👾
Verre vakantiereis naar de zon? No way! Urenlang spelletjes spelen, daar maak je kinderen pas echt gelukkig mee! Op beide dagen kun je van 13.00 tot 17.00 spelletjes spelen op arcade gamekasten. Er is begeleiding aanwezig. Van flipperkasten tot simulators en van air hockey tot aan een basketbal automaat, voor jong én oud.

Zaterdag 23 oktober: Formule 1 Plein
Do you have what it takes? Leer hoe je een band van een Formule 1 auto zo snel mogelijk verwisseld en oefen voor een echte pitstop bandenwissel. Nieuwsgierig hoeveel een Formule 1 band nou weegt? Probeer hem eens te tillen en met de juiste gok maak je kans op prijzen. Wij geven wel aan Max Verstappen door dat Middenwaard zijn nieuwe team klaar heeft staan. 🏎️ Het Formule 1 Plein staat er tussen 12.00 en 17.00.

Met zo veel plezier vliegt de herfstvakantie zo weer voorbij. En we noemen het misschien wel de Kidsweek, maar we zijn nooit te oud om te spelen...

Tot dan! 🍁