Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Click & Collect

20 december 2021

De winkels zijn weer open, maar Click & Collect is inmiddels een begrip wat niet meer weg te slaan is!

Click & Collect  

Via Click & Collect is het mogelijk om je bestelling op te halen of te laten bezorgen. Ook kunnen bestellingen vaak telefonisch doorgegeven worden. Of je nu gaat voor een shopdagje in winkelcentrum Middenwaard of lekker scrollen op de bank, shoppen kan altijd! 🤗   

Hoe kan ik bestellen bij de ondernemers?* 

Mox spellen Mox spellen bezorgt jouw bestelling gratis binnen 15KM. Vandaag besteld voor 17:00 is dezelfde dag nog in huis, kijk snel op de website.

Rituals: Via Click & Collect en thuisbezorging. Telefonisch bestellen, betaling uitsluitend met pin in een toegewezen tijdslot, kijk snel op de website

Blokker: Via Click & Collect en thuisbezorging. Bellen voor afhalen bij de winkel. Online bestellen voor afhalen bij de winkel of thuis bezorgen.  

Street One: Via Click & Collect en thuisbezorging. Via de webshop kan je een bestelling plaatsen en kiezen voor een dag en tijdstip van het afhalen bij de winkel.

Time Square: Via Click & Collect en thuisbezorging. Via de site kan je aangeven of je het komt ophalen of wilt laten bezorgen. Ook via de app of telefonisch zijn ze bereikbaar tijdens winkeltijden. Er is de gelegenheid om de collectie te zien via videobellen en windowshopping. Alles staat klaar in de etalages.

WE: Via Click & Collect en thuisbezorging. Je kan telefonisch bestellen of via de webshop bestellen en het thuis laten bezorgen.

Pro Phones: Via Click & Collect en thuisbezorging. Telefonisch bereikbaar of via de social media kanalen om aan te geven wat je graag wilt hebben. Er is een eventuele mogelijkheid om kom bij klanten te bezorgen, dit zal plaatsvinden aan het einde van de dag. 

IXIXI wat jij niet ziet: Via Click & Collect en thuisbezorging. Telefonisch bereikbaar op: 072-5347895, e-mail: ixixiwatjijnietziet.heerhugowaard@outlook.com en Instagram of Facebook. Ze zijn tot kerst van 11:00 tot 15:00 aanwezig in de winkel.

Name it: Via Click & Collect en thuisbezorging. Contact via Instagram of Facebook.

Vero Moda: Via Click & Collect en thuisbezorging. Contact via Instagram of Facebook

HEMA: Via Click & Collect en thuisbezorging. Het snelst telefonisch te bereiken op 072-5740356 of via Whats-app op 06-16164214. Gebak, vleeswaren, gordijnen en fotoproducten zijn ook te bestellen.

Le bagage lederwaren: Via Click & Collect. Stuur WhatsApp bericht via deze link en stel je vraag naar wat je zoekt! Bellen kan ook naar de winkel.

B&G herenmode: Via Click & Collect. Kijk op de website en kijk of u maat er tussen staat! Geef via het bestelformulier uw keuze op en deze kunt u dezelfde dag of de dag erna ophalen in de winkel tussen 12:00 en 15:00 uur.

Toko2walk: Via Click & Collect en thuisbezorging. Op de website staan foto's om een indruk te geven van het aangeboden product. Het is mogelijk om online te betalen of te pinnen aan de deur.  

Bruna: Via Click & Collect en thuisbezorging. Bereikbaar via de website (kies winkellevering), via de webshop van Bruna Middenwaard, via mail bruna0633@brunawinkel.nl of bel 072-5712531. 

Streetfood By Hiennies: Via Click & Collect. Je kan de bestelling per WhatsApp, privébericht via Facebook of Instagram sturen.

Game Mania: Via Click & Collect en thuisbezorging. Via de website kan je alle voorradige producten direct voor afhalen reserveren.  

The Body Shop: The Body Shop doet aan call & collect. Hiervoor kun je bellen naar 072-5720309. Bekijk het assortiment op https://www.thebodyshop.com/nl-nl/ 

FEBO: FEBO is gewoon geopend voor afhaal! Bestellen kan ook via www.bestellen.febo.nl of via de Thuisbezorgd app. 

Spaander Trends: Spaander Trends doet aan vrijblijvende bezorging. Bel naar 072 534 8368 om je wensen te bespreken en het team van Spaander Trends gaat voor je aan de slag. Zij bezorgen je bestelling thuis en indien er iets niet in de smaak valt halen ze dit gewoon weer op! Kijk voor meer informatie op www.spaandermode.nl 

Ziengs: Ziengs doet aan click & collect. Bestellen kan via de website: www.ziengs.nl Wil je advies over het juiste product? Bel dan naar 0592 379379. 

Big Bazar: Big Bazar doet momenteel alleen aan click & collect voor vuuwerk. Kijk voor het assortiment op www.categorie1.nl 

Jack & Jones: Bij Jack & Jones doen ze aan Call & Collect om de klanten te helpen met het zoeken van hun favo items. Ze zijn te bereiken op 072 572 00 92. 

Zo blijven we samen gezond! #samensterk 

*Wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers. 

 

De onderstaande winkels zijn essentieël en altijd open tijdens de periode van aangescherpte maatregelen:

Albert Heijn Bakkerij Jonker Branderij Joost Care and Beauty
De Fromagerie De Roset Dr. Shoe (reparatie) Dekamarkt
Ekoplaza Etos Eyewish Gall & Gall
Hans Anders Holland & Barret Hugoshopper (kantoor) Keurslagerij Groenendaal
Kippie Kledingreparatie Stomerij (reparatie) Kruidvat Keijs Keinder Kakes (kantoor)
Lidl Multivlaai NIX & NIX Nuijens Bloemen
Pearl Pet's Place Primera (post en geldzaken) Pro Phones (reparatie)
Rabobank (kantoor) Rotonde Schoenmakerij (reparatie) Shoeby (DHL) Specsavers
Volendammer Vishandel Your Fix Febo Bruna (PostNL, ING en Geldmaat)