Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Middenwaard

17 mei 2023

Welkom bij Middenwaard, hét winkelcentrum in Heerhugowaard waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt! Bij Middenwaard kun je terecht voor een breed scala aan winkels, horeca en services. Bij slecht weer of als je het strand gewoon even beu bent, kun je ook lekker bij ons shoppen! 🛍️

Breed aanbod

Middenwaard heeft een uitgebreid  en gevarieerd aanbod aan winkels. Of je nu op zoek bent naar kleding, elektronica, speelgoed, of huishoudelijke artikelen. Er zijn zowel grote ketens als lokale winkels aanwezig, wat zorgt voor een mooie mix van aanbod. Enkele voorbeelden van bekende winkels zijn C&A, Xenos, en Rituals.

Heerlijke horeca

Na het shoppen kun je neerstrijken bij een van de vele horecagelegenheden in Middenwaard. Geniet van een lekkere lunch, een kop koffie met gebak, of een uitgebreid diner. Je kunt onder andere terecht bij La Cubanita, Stroming, of Burgercity. 🍔

Handige services

Middenwaard biedt ook handige services. Zo kun je er terecht voor het laten maken van pasfoto's, het kopen van cadeaubonnen, en het opladen van je elektrische auto. 🔌 Daarnaast zijn er ook diverse diensten beschikbaar voor bijvoorbeeld schoenreparatie en sleutelkopieën.

Wereldhave

Middenwaard is onderdeel van Wereldhave, een bedrijf dat stedelijke winkelcentra investeert en zorgt voor goede bereikbaarheid, een breed aanbod van winkels en gezellige horeca door samenwerking met retailers en partners.

 

Adres

Middenwaard 102

1703 SH, Heerhugowaard

Neem contact op

Wil je meer weten over Middenwaard? Stuur ons een e-mail op info@middenwaard.nl. Ons managementkantoor is ook gevestigd op Middenwaard 102, 1703 SH Heerhugowaard. Voor vragen over de beveiliging kun je terecht bij Safened via 06 51 01 94 62.