Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Winkels

Lees meer
C
Cool kunst en cultuur

Theater in Heerhugowaard

Wil je binnenkort naar het theater in Heerhugowaard? Bij Cool Kunst en Cultuur staat de agenda voor de komende maanden al volgepland. Wordt het een avond muziek, drama, humor of kies je voor een interessante workshop?

Cool Kunst en Cultuur

In het theater in Heerhugowaard worden diverse voorstellingen gegeven. Voor onder andere musicals, filmavonden, toneelgezelschappen, komedietalenten, zang en muziekensembles biedt Cool een podium. Zoek je naar een bijzondere locatie voor een event? Er zijn verschillende zalen af te huren. Ook worden er regelmatig workshops, masterclasses en cursussen op het gebied van kunst en cultuur georganiseerd.

Parkeren theater Heerhugowaard

Tickets voor een avondje uit in Heerhugowaard? Parkeer je auto op de parkeerplaats Coolplein (=P3) of in de parkeergarage Middenweg (=P2). Hoge parkeerkosten zijn niet aan de orde bij het theater. Bij de servicebalie van Café Cool zijn uitrijkaarten verkrijgbaar voor beide parkeerplaatsen à € 3,-.


Bekijk de theateragenda van Cool Kunst & Cultuur >

Met meer dan 150 winkels en horecagelegenheden in het winkelcentrum, kan Middenwaard in Heerhugowaard zich meten met de grootste winkelcentra van Nederland. Je vindt er dan ook altijd wat je nodig hebt, dankzij de ruime openingstijden kun je vaak winkelen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Dagelijkse boodschappen doe je met alle gemak in één van de drie supermarkten die het winkelcentrum rijk is: Albert Heijn XL, DekaMarkt en Lidl. Daarnaast zijn er talloze bekende winkelketens én zelfstandig ondernemers om jou precies te bieden waar je naar op zoek bent.

Ben je toe aan een break tijdens het winkelen? Neem dan plaats in één van de lunchrooms, koffiezaken of restaurants die Middenwaard rijk is. Van modewinkels en beautyzaken tot supermarkten, delicatessen en alles wat je in en om het huis nodig hebt: Stadshart Middenwaard heeft het