Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Winkels

Lees meer
A
Albert Heijn XL
D
DekaMarkt
L
Lidl

Supermarkten Heerhugowaard

Je dagelijkse boodschappen doe je graag dichtbij huis. Maar als je aan het winkelen bent, heb je waarschijnlijk geen zin om meerdere stops te maken richting thuis. Na een dag shoppen sla je al je boodschappen in bij een van de supermarkten van Middenwaard. 

Boodschappen in Middenwaard

Zoek je een supermarkt in Heerhugowaard? In het winkelcentrum is er geen gebrek aan supermarkten; Albert Heijn XL, DekaMarkt en Lidl. Je vindt er onder andere een natuurwinkel voor je biologische en ecologische producten en een Lidl voor al je budgetboodschappen. Voor onder andere versproducten, snelle salades en afbakpizza’s ga je naar winkelcentrum Middenwaard.

Openingstijden supermarkten

Het winkelcentrum in Heerhugowaard telt meerdere supermarkten. Iedere supermarkt heeft eigen openingstijden en ze zijn niet allemaal standaard open tijdens de koopzondagen. Check de openingstijdens voor jouw supermarkt hierboven in het overzicht.

Met meer dan 150 winkels en horecagelegenheden in het winkelcentrum, kan Middenwaard in Heerhugowaard zich meten met de grootste winkelcentra van Nederland. Je vindt er dan ook altijd wat je nodig hebt, dankzij de ruime openingstijden kun je vaak winkelen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Dagelijkse boodschappen doe je met alle gemak in één van de drie supermarkten die het winkelcentrum rijk is: Albert Heijn XL, DekaMarkt en Lidl. Daarnaast zijn er talloze bekende winkelketens én zelfstandig ondernemers om jou precies te bieden waar je naar op zoek bent.

Ben je toe aan een break tijdens het winkelen? Neem dan plaats in één van de lunchrooms, koffiezaken of restaurants die Middenwaard rijk is. Van modewinkels en beautyzaken tot supermarkten, delicatessen en alles wat je in en om het huis nodig hebt: Stadshart Middenwaard heeft het