Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Winkels

Lees meer
B
Brasserie IJzer
Burger City
C
Cool kunst en cultuur
D
De Beren
G
Goya sushi & grill
L
La Cubanita
M
Minos Pallas
N
New York Pizza
S
Stroming Eten & Drinken
W
Wonder's Eten & Drinken

Restaurants in Heerhugowaard

Met een groep uit eten in een restaurant in Heerhugowaard? Of tijdens je dagje shoppen een stop maken om op te laden met een lekkere lunch? Schuif aan in een van de restaurants van winkelcentrum Middenwaard. Veel restaurants zijn ook tijdens koopzondagen geopend.

Bon appetit

Een kop koffie, een stuk taart, een glas wijn, gezonde sandwich, hamburger of een portie verse frietjes. Loopt het water je al in de mond? Reserveer dan snel je tafel in één van de restaurants in het winkelcentrum van Heerhugowaard. Je kunt tijdens het winkelen uiteraard ook gewoon even binnenlopen voor een snelle lunch of kop koffie. Veel restaurants hebben ruime openingstijden en zijn in het weekend tot laat open.

Take away Heerhugowaard

Wil je na de dag winkelen liever zo snel mogelijk met al je aankopen naar huis maar heb je geen zin meer om uitgebreid te koken? Dan kun je ook voor take away terecht in veel van de restaurants van winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard. Wel zo makkelijk!

 

Met meer dan 150 winkels en horecagelegenheden in het winkelcentrum, kan Middenwaard in Heerhugowaard zich meten met de grootste winkelcentra van Nederland. Je vindt er dan ook altijd wat je nodig hebt, dankzij de ruime openingstijden kun je vaak winkelen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Dagelijkse boodschappen doe je met alle gemak in één van de drie supermarkten die het winkelcentrum rijk is: Albert Heijn XL, DekaMarkt en Lidl. Daarnaast zijn er talloze bekende winkelketens én zelfstandig ondernemers om jou precies te bieden waar je naar op zoek bent.

Ben je toe aan een break tijdens het winkelen? Neem dan plaats in één van de lunchrooms, koffiezaken of restaurants die Middenwaard rijk is. Van modewinkels en beautyzaken tot supermarkten, delicatessen en alles wat je in en om het huis nodig hebt: Stadshart Middenwaard heeft het