Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Winkels

Lees meer
B
Barberclub Wens
Brainwash
C
Cosmo Hairstyling
Cuts & Colours
K
Kapsalon Image Line

Kapper in Heerhugowaard

Ga je naar de kapper in Heerhugowaard? Maak dan een afspraak bij een van de kapperszaken van winkelcentrum Middenwaard. De professionele kappers nemen alle tijd voor jouw haarwensen. Wordt het een totaal nieuwe coupe of laat je alleen de punten bijknippen?

Tot in de puntjes

Een bezoek aan de kapper is een heerlijk moment voor jezelf. Het zal je dan ook aan niks ontbreken als je naar een van de kappers van Middenwaard in Heerhugowaard gaat. Met de beste haarverzorgingsproducten wordt jouw haar tot in de puntjes verzorgd.

Over Middenwaard

Naast de kappers die je in het winkelcentrum vindt, zijn er 150 winkels en restaurants waar je naar hartenlust kunt shoppen, eten en drinken. Ook is er een bioscoop en zijn er supermarkten voor je dagelijkse boodschappen. Alles onder één dak dus! Iedere vrijdag is het winkelcentrum in Heerhugowaard tot 21.00 uur geopend en de laatste zondag van de maand is het koopzondag!

Met meer dan 150 winkels en horecagelegenheden in het winkelcentrum, kan Middenwaard in Heerhugowaard zich meten met de grootste winkelcentra van Nederland. Je vindt er dan ook altijd wat je nodig hebt, dankzij de ruime openingstijden kun je vaak winkelen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Dagelijkse boodschappen doe je met alle gemak in één van de drie supermarkten die het winkelcentrum rijk is: Albert Heijn XL, DekaMarkt en Lidl. Daarnaast zijn er talloze bekende winkelketens én zelfstandig ondernemers om jou precies te bieden waar je naar op zoek bent.

Ben je toe aan een break tijdens het winkelen? Neem dan plaats in één van de lunchrooms, koffiezaken of restaurants die Middenwaard rijk is. Van modewinkels en beautyzaken tot supermarkten, delicatessen en alles wat je in en om het huis nodig hebt: Stadshart Middenwaard heeft het