Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Winkels

Lees meer
J
Juwelier Schouten
T
Time Square

Juwelier Heerhugowaard

Wil je iemand verrassen met een bijzonder sieraad? Bezoek de juweliers van winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard. De juwelierszaken adviseren je graag over een passend cadeau.

Sieraden

Groot of subtiel, zilver of goud: de vele sieraden die te vinden zijn bij de juweliers hebben allemaal iets bijzonders. Voor ieder budget is er een passend sieraad te vinden. Bij de juwelierszaken bestaan de collecties onder andere uit ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Bekende merken als Swarovski en TOV Essentials ontbreken uiteraard niet in de collectie.

Horloges

Bij de juwelierszaken in Middenwaard liggen er behalve sieraden ook prachtige horloges in de etalages. Een mooi cadeau om te geven voor een verjaardag, een jubileum of tijdens de feestdagen. Want hoewel steeds meer mensen de tijd aflezen van hun mobiele telefoon, blijft een klassiek horloge tijdloos. De één wil liever een smal klokje, de ander pakt uit met een groots uurwerk. Voor ieder wat wils bij de juweliers in Heerhugowaard.

Met meer dan 150 winkels en horecagelegenheden in het winkelcentrum, kan Middenwaard in Heerhugowaard zich meten met de grootste winkelcentra van Nederland. Je vindt er dan ook altijd wat je nodig hebt, dankzij de ruime openingstijden kun je vaak winkelen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Dagelijkse boodschappen doe je met alle gemak in één van de drie supermarkten die het winkelcentrum rijk is: Albert Heijn XL, DekaMarkt en Lidl. Daarnaast zijn er talloze bekende winkelketens én zelfstandig ondernemers om jou precies te bieden waar je naar op zoek bent.

Ben je toe aan een break tijdens het winkelen? Neem dan plaats in één van de lunchrooms, koffiezaken of restaurants die Middenwaard rijk is. Van modewinkels en beautyzaken tot supermarkten, delicatessen en alles wat je in en om het huis nodig hebt: Stadshart Middenwaard heeft het