Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Winkels

Lees meer
P
Pets Place

Dierenwinkel Heerhugowaard

De dierenwinkel in Heerhugowaard? Die vind je in winkelcentrum Middenwaard. In de dierenwinkel hebben ze alles voor honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen en erfdieren. In het assortiment is rekening gehouden met leeftijd, rassen en speciale behoeftes van de dieren. De specialisten in de winkel adviseren je graag over het juiste product voor jouw dier.

Dierenvoeding

Voor de juiste dierenvoeding ga je naar Pets Place in Heerhugowaard. Naast dierenvoeding zijn er ook dierenproducten (manden), -speeltjes en accessoires. Ook heeft de dierenwinkel alles in huis voor de hengelsport.

Winkelcentrum Middenwaard

Niet alleen voor dierenvoeding maar ook voor nieuwe kleding, je dagelijkse boodschappen, een theaterbezoek en zelfs een tandartsafspraak ga je naar het winkelcentrum. De dierenwinkel in Heerhugowaard is namelijk 1 van de 150 winkels van Middenwaard. Iedere vrijdag is het shoppingcenter tot 21.00 uur open en de laatste zondag van de maand is er een koopzondag.

Met meer dan 150 winkels en horecagelegenheden in het winkelcentrum, kan Middenwaard in Heerhugowaard zich meten met de grootste winkelcentra van Nederland. Je vindt er dan ook altijd wat je nodig hebt, dankzij de ruime openingstijden kun je vaak winkelen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Dagelijkse boodschappen doe je met alle gemak in één van de drie supermarkten die het winkelcentrum rijk is: Albert Heijn XL, DekaMarkt en Lidl. Daarnaast zijn er talloze bekende winkelketens én zelfstandig ondernemers om jou precies te bieden waar je naar op zoek bent.

Ben je toe aan een break tijdens het winkelen? Neem dan plaats in één van de lunchrooms, koffiezaken of restaurants die Middenwaard rijk is. Van modewinkels en beautyzaken tot supermarkten, delicatessen en alles wat je in en om het huis nodig hebt: Stadshart Middenwaard heeft het