Didi

Openingstijden

maandag 13:0018:00
dinsdag 09:3018:00
woensdag 09:3018:00
donderdag 09:3018:00
vrijdag 09:3021:00
zaterdag 09:3017:00
zondag 12:0017:00 *

* wij zijn ook geopend tijdens koopzondagen

mode dames

Adres & contact

Middenwaard 42
1703 SH HEERHUGOWAARD
088 32 25 310
www.didi.nl

Volg Didi via:

DIDI, ‘grote zus’ in het Hindi, is all about sisterhood. Een intense vriendschap en een onvoorwaardelijke verbondenheid vormen de essentie waar DIDI voor staat.

Daarom ontwerpen wij graag voor jou, de actieve vrouw die bewust, zelfverzekerd en midden in het leven staat en op zoek is naar datgene dat jouw persoonlijkheid versterkt en krachtig uitstraalt. Je doet niet anders om anders te zijn. Je bent zoals je graag wil zijn: Pretty Different.

DIDI-designers ontwerpen met respect voor het vrouwelijke lichaam in al haar verschijningsvormen zodat je met de juiste pasvorm altijd op je mooist kunt zijn.

Wat ons leidt is de aandacht voor het product, passie voor mode, verfijnde ambacht en inspiratie. Dat wat je tegenkomt brengt ideeën. De ideeën vertalen zich in ontwerpen, die seizoenscollecties vormen en moeiteloos in elkaar overlopen. Van stylish en vintage tot lekker comfy en praktisch. Casual met oog voor esthetiek. 

Moderne etnische prints in spannende kleurstellingen geven de collectie een fashionable look & feel. Behalve de prints zijn texturen minstens zo belangrijk. Tastbare reliëfpatronen, zachte breisels, met en zonder lycra, fris katoen, koel en gekreukt linnen, te veel om te beschrijven. Zien en voelen gaan hand in hand.

Of het nu gaat om onze denimlijn Blue Sista, onze Rise & Shine Yoga- en Homewear Collection met comfortabele basics waarin je heerlijk kunt wegdromen én bewegen of DIDI-Lifestyle items en accessoires,
alle items dragen het DIDI-handschrift: ambacht, kleur, dessins, textuur en structuur. Met dit alom bekende signatuur willen we de wereld een beetje mooier maken.

En net als iedere unieke vrouw vertelt elk product een bijzonder en mooi verhaal. DIDI makes you smile.