Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Winkels

Lees meer
N

Nuijens Bloemen

Bloemist Heerhugowaard

Bloemen kunnen een hele ruimte opfleuren: het is bijzonder om te zien wat bloemen met een mens kunnen doen. Een mooi boeket kan iemand totaal verrassen, ontroeren of opvrolijken. Wacht niet en kies een mooi boeket uit bij de bloemist in Heerhugowaard in winkelcentrum Middenwaard.

Boeketten van de bloemenwinkel

In Nuijens bloemenwinkel in Heerhugowaard is er een ruime keuze. Ga je voor een veldboeket, een bos rozen of stel je samen met de bloemist je eigen boeket samen? Je kunt zelf het seizoen in huis halen met een mooie bos of uiteraard iemand verrassen met een bloemetje van de bloemist. In de bloemenzaak bestel je uiteraard ook voor een bijzondere gelegenheid bloemen.

Openingstijdens van de bloemist

ma | 13:00 - 18:00 uur
di | 09:30 – 18:00 uur
wo | 09:30 – 18:00 uur
do | 09:30 – 18:00 uur
vr | 09:30 – 21:00 uur
za | 09:30 – 17:00 uur
zo | 12:00 – 17:00 uur*

*de bloemist is geopend tijdens koopzondagen

Met meer dan 150 winkels en horecagelegenheden in het winkelcentrum, kan Middenwaard in Heerhugowaard zich meten met de grootste winkelcentra van Nederland. Je vindt er dan ook altijd wat je nodig hebt, dankzij de ruime openingstijden kun je vaak winkelen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Dagelijkse boodschappen doe je met alle gemak in één van de drie supermarkten die het winkelcentrum rijk is: Albert Heijn XL, DekaMarkt en Lidl. Daarnaast zijn er talloze bekende winkelketens én zelfstandig ondernemers om jou precies te bieden waar je naar op zoek bent.

Ben je toe aan een break tijdens het winkelen? Neem dan plaats in één van de lunchrooms, koffiezaken of restaurants die Middenwaard rijk is. Van modewinkels en beautyzaken tot supermarkten, delicatessen en alles wat je in en om het huis nodig hebt: Stadshart Middenwaard heeft het