Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Historie

SNEAKERS Stores BV. is een schoenenketen met vestigingen door heel Nederland. Sinds 1997 bedienen we onze klanten met collecties van de bekende sneaker merken, zoals: Nike, adidas, Converse, Vans, New Balance en PUMA. Sinds 2012 leveren we de sneakers ook via onze webshop.

Onze winkels

Met trots maken wij kenbaar dat we momenteel 46 SNEAKERS Stores hebben door het land. Recent geopende vestigingen zijn Amersfoort, Maastricht, Nijmegen en Rotterdam Lijnbaan. Onze missie hier is het aanbod van sneakers landelijk zo goed mogelijk te verzorgen. Door alle SNEAKERS Stores in het land kan iedere consument eenvoudig de collectie aanschouwen en met de mooiste sneakers aan de voeten over straat. Daarnaast heeft SNEAKERS Store een vast bestand aan trouwe klanten, ofwel onze SNEAKERS Members. Deze fans twijfelen niet aan waar ze hun sneakers kopen en gaan keer op keer naar onze vestigingen in zijn of haar buurt. Wil je ook een Member worden en genieten van kortingen? Bekijk dan onze MemberCards pagina, of ga naar een Store in je buurt en schrijf je in!

Onze mensen

Elke SNEAKERS Store heeft een storemanager die met enthousiasme, plezier en passie zijn/haar taken uitvoert. Zo sturen ze de collega's aan en bedienen de klanten op een zo goed mogelijke manier. Ons winkelpersoneel heeft uiteraard een passie voor sneakers en weten alles van de merken, de modellen, collecties en exclusieve sneakers. Naast dat SNEAKERS Stores uiteraard sneakers verkoopt, bevat het assortiment ook fashion producten. Ons personeel weet dan ook goed te combineren, adviseert over outfits en zorgen ervoor dat je tevreden de winkel verlaat. Is een maat niet op voorraad? Geen nood! Je maat kan besteld worden via een andere SNEAKERS Store óf via de webshop.

Onze webshop

Sinds 2012 is SNEAKERS Stores ook online actief met de webshop. Op 20 augustus 2014 is er een nieuwe webshop gelanceerd met de nieuwste technieken daarin verwerkt, zodat elke consument een unieke gebruiksvriendelijkheid en service ervaart. Tevens is SNEAKERS Stores ook actief op Facebook, Twitter en Instagram. SNEAKERS Members kunnen via deze weg de pagina’s liken en volgen. Hierdoor komen ze in aanmerking voor korting en gratis sneakers. Op Facebook posten we niet alleen regelmatig updates over de collectie, maar vooral ook leuke acties waarmee je korting of gratis sneakers kunt winnen. Wat moet je dus doen? Naar een SNEAKERS Store en je inschrijven als Member voor korting, Facebook liken om gratis sneakers te winnen en onze Instagram volgen voor de nieuwste collecties.

Middenwaard 91
1703 SC HEERHUGOWAARD
072 534 87 31
www.sneakers.nl

Openingstijden

maandag
13:0018:00
dinsdag
09:3018:00
woensdag
09:3018:00
donderdag
09:3018:00
vrijdag
09:3021:00
zaterdag
09:3017:30
zondag
12:0017:00
* wij zijn ook geopend tijdens koopzondagen