Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Because that’s who we are. Wij zijn ambitieus. We geloven in de ambitie van mensen en we geloven dat ambitie leidt tot de beste behandelingen, producten en resultaten. Onze ambitie is om het maximale uit jouw haar te halen. Je haar laat namelijk zien wie je bent. That’s why we’re taking it to the next level. Want het leven is te kort om erbij te lopen alsof het je niets kan schelen. 

Wist je dat mensen binnen 10 seconden nadat ze je ontmoeten al hun mening over je hebben gevormd? You never get a second chance to make a first impression. Make it a good one.

Wij weten dingen over haar. Dingen die we willen delen. Want wij willen het beste voor haar. We volgen de trends op de voet en houden de ontwikkelingen op het gebied van vaktechniek, kleuring en verzorging elke minuut van de dag bij. En we laten ons continu inspireren door de beste mensen uit de fashion en hair business. With that knowledge, we unlock the power of hair.

Making every day a good hair day. Natuurlijk doen we dit al door de kwaliteit van ons werk, maar door de introductie van de Cosmo Touch-up en Cosmo Express (the hairstylist at your office) en een paar wel héél bijzondere samenwerkingen, laten we al een beetje zien wat we allemaal nog meer voor Nederland in petto hebben.

En geloof ons: this is only the beginning… 

Cosmo is altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied beauty & fashion. We kunnen niet anders, het zit in ons DNA. We zijn niet voor niets al jarenlang marktleider met ruim 80 salons in heel Nederland.

Wij zijn geen kapper in de klassieke zin van het woord. Wij zijn je persoonlijke hairguru. Je haarfluisteraar. Wij begrijpen je als geen ander. We willen weten hoe jij je leven leeft en hoe je kapsel daarin past. Hair to fit your lifestyle. Wij zorgen ervoor dat je haar jouw verhaal vertelt. En van binnenkomst tot je onze salon verlaat, geven wij je het gevoel dat je thuiskomt. Wij schenken je goede koffie in (of frisdrank, of thee) en weten hoe je die drinkt.

We care for you and for your hair.

Middenwaard 118
1703 SH HEERHUGOWAARD
072 57 14 165
www.cosmo.nl

Openingstijden

maandag
13:0018:00
dinsdag
09:3018:00
woensdag
09:3018:00
donderdag
09:3018:00
vrijdag
09:3021:00
zaterdag
09:3017:00
zondag
Gesloten
* wij zijn niet geopend tijdens koopzondagen