Vandaag geopend 13:00 - 17:00

Vacature Cool kunst en cultuur medewerker Marketing & Creatie

19 oktober 2021

Cool kunst en cultuur is opzoek naar een medewerker Marketing & Creatie

Over Cool

Cool kunst en cultuur is hét podium van de stad Heerhugowaard. Een team enthousiaste professionals werkt dagelijks aan de realisatie van honderden theatervoorstellingen, inspirerende lessen en cursussen, concerten, films, festivals en (zakelijke) events. In de 13 jaar van haar bestaan heeft Cool zich ontwikkeld tot een culturele hotspot met een nog altijd groeiend aantal bezoekers.

Over de functie

Als Medewerker Marketing & Creatie weet je als geen ander de juiste doelgroepen aan te spreken. Dit kan met een ‘ouderwetse’ flyer om ouders van leerlingen op de hoogte te brengen van het laatste nieuws, het regelen van een interview met een artiest in de krant of het organiseren van een ludieke actie om een theatervoorstelling extra onder de aandacht te brengen. Je hebt contact met de pers en draagt zorg voor een eenduidige, professionele en creatieve (huis)stijl en tone-of-voice. Het werken met bestaande templates in InDesign, voor bijvoorbeeld posters en advertenties, zal ook onderdeel zijn van jouw werkzaamheden. Daarnaast speel je een belangrijke rol in de voorbereiding en de promotie van het nieuwe theater-, les- en cursusseizoen 2022-2023.

Als Medewerker Marketing & Creatie val je onder de Manager Marketing en werk je nauw samen met de Medewerker Content & Creatie die medeverantwoordelijk is voor de online zichtbaarheid van Cool.

 

Over jou

Wij zoeken een ‘Coollega’ die:

  • een passende opleiding heeft gevolgd voor deze functie (bijvoorbeeld Media, Informatie en Communicatie, Communication and Multimedia Design of Marketing Management);
  • enkele jaren werkervaring heeft in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de cultuursector;
  • out-of-the-box kan denken en ons en het publiek kan verrassen met creatieve ideeën en acties;
  • nauwkeurig, professioneel en zorgvuldig werkt met oog voor details;
  • foutloos maar ook op creatieve en aantrekkelijke wijze kan schrijven;
  • handig is met Adobe InDesign en Photoshop.

Wij bieden

Een inspirerende omgeving die voortdurend in ontwikkeling is en waar je ruimte krijgt om jouw talenten en die van anderen te ontplooien. De omvang van de functie is voor 32 uur per week (0,88 fte). De salariëring is volgens de cao Nederlandse Podia. Het betreft een tijdelijk dienstverband van 3 januari tot medio mei 2022.

 

Interesse? Stuur dan motivatie met cv en foto naar pz@coolkunstencultuur.nl. Eventuele vragen over deze functie zijn uitsluitend per mail te stellen via roos@coolkunstencultuur.nl!