Vandaag geopend 13:00 - 17:00

Vacature Cool kunst en cultuur medewerker horeca

19 oktober 2021

Cool kunst en cultuur zoekt medewerker voor de horeca!

Over Cool

Cool kunst en cultuur is hét podium van de stad Heerhugowaard. Een team enthousiaste professionals werkt dagelijks aan de realisatie van honderden theatervoorstellingen, inspirerende lessen en cursussen, concerten, films, festivals en (zakelijke) events. In de 13 jaar van haar bestaan heeft Cool zich ontwikkeld tot een culturele hotspot met een nog altijd groeiend aantal bezoekers.

Over de functie

Als medewerker horeca speel je een belangrijke rol in onze culturele organisatie. Van het werken tijdens voorstellingsavonden tot grote evenementen, jij bent onmisbaar. Samen met het team van andere horecatoppers draag je zorg voor alle horecawerkzaamheden die komen kijken in Café Cool. Van het draaien van bardiensten, tot het werken in de spoelkeuken tot het opnemen van bestellingen en serveren aan tafel.

Over jou

Wij zoeken een ‘Coollega’ die:

  • Een open, gastvrije en benaderbare houding heeft.
  • Representatief, servicegericht en positief is.
  • Flexibel is qua werktijden en beschikbaar is in de avonduren en weekenden.

Wij bieden

Een leuke en afwisselende baan in een culturele organisatie die voortdurend in ontwikkeling is. Je beschikt over de mogelijkheid om zelf je beschikbaarheid aan te geven en werkt samen andere hardwerkende en enthousiaste collega’s Het betreft een oproepcontract en de salariëring is volgens salarisschaal 2 van de cao Nederlandse Podia. De ingang van het dienstverband is bij voorkeur vanaf half augustus/begin september.

 

Interesse? Stuur dan je motivatie met cv naar pz@coolkunstencultuur.nl. Eventuele vragen over deze functie zijn uitsluitend per mail te stellen via myrthe@coolkunstencultuur.nl!