Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Ben jij op zoek naar een leuke baan? Bekijk hier het overzicht van de leukste vacatures van onze winkeliers!

Verkoopmedewerker 13 - 24 uur | Bigbazar

Verkoopmedewerker 13 - 24 uur | Bigbazar

14 april 2022

We zijn opzoek naar een enthousiaste verkoper voor ongeveer 3 dagen in de week bij onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn opzoek naar iemand die het leuk vindt om een klant zo goed mogelijk te helpen en goed samen kan werken met collega's.

WAT GA JE DOEN?

Bij Big Bazar ben je als Verkoopmedewerker een belangrijke schakel! Je bent het visitekaartje voor de klant en zorgt samen met je collega's dat jullie klanten prettig winkelen en ook graag weer terugkomen. Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en er wordt naar jouw ideeën geluisterd.

WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN?

Als Verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Big Bazar. Je zorgt, samen met je collega’s, voor een filiaal waar onze klanten graag terugkomen. Je bent bij alle werkzaamheden betrokken, van het helpen van de klant tot het vullen van de vakken en van kassa draaien tot schoonmaken. Kortom afwisselend werk, waarbij je geen moment stil zit.

Interesse? Ga naar deze pagina of mail jouw CV en motivatie naar 1935.heerhugowaard@bigbazar.eu

Weekend hulpkracht | Bigbazar

Weekend hulpkracht | Bigbazar

14 april 2022

Ben jij op zoek naar een afwisselende parttime baan of bijbaan naast je studie en houd je niet van stilzitten, dan is Hulpkracht bij Big Bazar heerhugowaard iets voor jou!

WAT GA JE DOEN?

Bij Big Bazar werken we samen. Je bent dus bij alle werkzaamheden betrokken. Van het helpen van onze klanten tot het vullen van de vakken en van kassa draaien tot schoonmaken. Kortom afwisselend werk, waarbij je geen moment stil zit.

WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN?

Een bijbaan voor 0-12 uur per week, zodat je tijd (en geld) overhoudt voor andere leuke dingen. Werkervaring waar je de rest van je leven plezier van hebt. Flexibele werktijden, waarbij we natuurlijk rekening houden met je rooster. Een leuk salaris, omdat we je vakantiegeld en vakantiedagen meteen uitbetalen.

Interesse? Ga naar deze pagina of mail jouw CV en motivatie naar 1935.heerhugowaard@bigbazar.eu

Spontane verkoper | OPEN32

Spontane verkoper | OPEN32

14 april 2022

Wij zoeken een leuke enthousiaste collega voor 2 á 3 dagen! Kom jij ons team versterken? Bij OPEN32 vinden wij niet alleen dat shoppen een feestje is, maar dat werken ook een feestje moet zijn. Als verkoopmedewerker zet jij de klant altijd in de spotlight, maar wel in een van top tot teen gestylede outfit.

Zorg jij er samen met jouw collega's voor dat het niet alleen een feestje is om te werken, maar dat de klant het ook een feestje vindt om bij jou te shoppen? En ben jij die oprechte stijladviseur die iedereen een passende outfit aanmeet? Dan wij open voor een ontmoeting!


OPEN32 Verkoopmedewerker

Een grenzeloze passie voor mode en het geven van oprecht stijladvies zitten in jouw DNA. Jouw overweldigende enthousiasme en open mindset zorgen ervoor dat iedere klant niet alleen van top tot teen gestyled de deur uitloopt, maar ook terugkomt. En hiervoor zet jij graag een stapje extra; alles om te zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant!

Jij herkent jezelf ook in onderstaande:

  • Een goede look staat jou op het lijf geschreven, maar je weet deze ook bij anderen aan te meten
  • Een echt stijladviseur; jij stylet iedereen van top tot teen
  • Je hebt een passie voor mode, kleding en alles wat ermee te maken heeft. Oftewel; mode past jou
  • De klant is koning, het resultaat de kroon op jouw werk
  • Niet alleen enthousiast, maar je kunt dit ook overbrengen
  • Jij weet dat je samen meer bereikt dan alleen

OPEN32 team

Jij bent onderdeel van een team bestaande uit een (assistant) storemanager, verkoopmedewerkers en andere hulpverkopers.

Werken bij OPEN32

Wij bieden jou een open werkomgeving, waar jij wordt gewaardeerd en de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Maar we bieden je ook:

  • Begeleiding on the job
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Doe je het goed, dan krijg je een bonus
  • Een hecht, open team

Interesse? Ga naar deze pagina!

Verkoopmedewerker(st)er 12-28 uur | Prijsmepper outlet

Verkoopmedewerker(st)er 12-28 uur | Prijsmepper outlet

14 april 2022

Houd jij ook van aanpakken? Wil je als eerste de koopjes zien? Kom ons team versterken in Heerhugowaard, voor 12 -28 uur!

Wie zijn wij? Wij zijn een outlet van diverse productgroepen. Home deco, health & beauty, wasmiddelen, kleding en nog veel meer.

Wie zoeken we? Wij zoeken een enthousiast iemand voor de kassa inc vulwerkzaamheden. Je hebt een mbo of mbo denkniveau met een beetje rekenwerk.

Wat bieden we? Een heel gezellig team en in eerste instantie een contract vanaf 12 uur (uren in overleg) voor 7 maanden, met uitzicht op meer. Daarbij krijg je een conform cao drogist salaris. 

Interesse? Mail je CV en motiviatiebrief naar M.Steenwijk@pmnl.asweustores.com


Verkoopmedewerk(st)er, zaterdag-/vakantiehulp | Care & Beauty

Verkoopmedewerk(st)er, zaterdag-/vakantiehulp | Care & Beauty

14 april 2022

Kom jij het Care & Beauty team versterken?

Care & Beauty zoekt nieuwe collega’s en zaterdag-/vakantiehulpen. Klaar met je examens? Ook dan ben je bij ons van harte welkom!

Verantwoorde cosmetica en huidverzorgingsproducten zijn keuzes waar wij als Care & Beauty graag bij helpen. Maar ook voedingssupplementen moeten van een goede en verantwoorde samenstelling zijn. Wij zijn bij uitstek de specialist om je te helpen de juiste keuzes te maken.

Wat zoeken we? Iemand die klantgericht is, flexibel en geïnteresseerd in gezondheid. Je hebt minimaal een MBO opleiding en kan tijdelijk in dienst, met een mogelijkheid tot een vast contract. 

Interesse? Mail je CV en motivatiebrief naar arnovdvliet@hotmail.com