Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Be Your Selfie Tour


De meest instagrammable experience ever van Heerhugowaard is open vanaf 6 april: de Be Your Selfie Tour! 🦄

Heb jij het al gehoord? De 13 selfie kamers die exclusief en tijdelijk in Middenwaard staan? Je kan bij de Be Your Selfie Tour het perfecte plaatje of video schieten! Daarnaast vind je een extra selfieroom op het Hemaplein én de Dream Big room is geopend in de bibliotheek, links naast de ingang.

Maar dat is niet de enige boodschap, de naam zegt het al, de tour biedt vooral ruimte om gewoon jezelf te mogen zijn. Voor slechts 4 euro claim jij je ticket! Groepsticket is 10 euro, vanaf 3 personen en kinderen tot 2 jaar kunnen gratis naar binnen.
Locatie: bij ingang Brasserie IJzer en Subway.
Openingstijden

Van 6 april t/m 2 juli open! 

Woensdag t/m zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Zondag: 12:00 - 17:00 uur

Aanmelden

Maar, hoe krijg ik dan toegang tot de Be Your Selfie Tour? Heel simpel! Vul dit formulier hieronder in en scoor jouw toegangsticket voor alle selfie kamers. 

Je ontvangt een bevestigingsmail, deze mail is jouw golden ticket om een zelf een dag uit te kiezen en eenmalig toegang te krijgen tot alle selfie kamers.

Let op:
 Op het ticket staat een specifieke datum, maar jij kunt met jouw ticket iedere dag tijdens de openingstijden de kamers bewonderen. Het ticket is na aankoop eenmalig te gebruiken.

Formulier

 

Terug
Lees meer

Waar en wanneer?

Wanneer

De komende paar maanden kun jij genieten van de Be Your Selfie Tour. Want de tour staat van 6 april t/m 30 juni en zal dagelijks geopend zijn. Kijk voor de exacte openingstijden op de hoofdpagina

Waar

Maar, waar vind ik dan die 13 selfie kamers? Dat is een eitje om te vinden! Bij de ingang van Brasserie IJzer en Subway is de Be Your Selfie tour gevestigd. Daarnaast hebben we nog een selfiespot buiten de tour om:

 • Spot op het HEMA plein in Middenwaard.
 • Dream Big Room in de bibliotheek, links naast de ingang.
Terug
Lees meer

Tips voor de pérfecte selfie

Selfies maken, het kan best een ingewikkelde opgave zijn. 👀 Maar geen zorgen, Middenwaard helpt je graag op weg met 7 gouden tips & tricks en video's om dé beste selfies en stories te kunnen maken!

Extra tip: Scroll door de playlist in de video om alle zeven video's te bekijken. ✨

Tips & Tricks | De Be Your Selfie Tour Series

How to videos

De 7 gouden tips

 1. Er zijn in totaal 13 selfie kamers  
 2. Zet tijdens het maken van je foto’s en video’s jouw eigen spullen goed aan de kant zodat deze niet in de foto’s en video’s zichtbaar zijn 
 3. De selfiekamers hebben eigen verlichting. Dit zorgt er voor dat jouw foto’s en video’s genoeg licht hebben.
 4. Kijk van tevoren of jij de foto's horizontaal of verticaal wilt. Scheelt een hoop gedoe als je wilt gaan posten! 
 5. Tag @middenwaard072 in de foto of video en gebruik de hashtag: #beyourselfietour  
 6. Met de #beyourselfietour kan je eventuele prijzen winnen met de leukste foto's die wordt gemaakt! Dus zorg dat je er op je best uit ziet. 
 7. En, vergeet vooral niet: Wees lekker jezelf! #beyourselfietour

   

Lees meer

FAQ

Wat is De Be Your Selfie Tour?
De Be Your Selfie Tour vindt plaats in 13 verschillende kamers in Middenwaard. Draai aan het rad om erachter te komen welke eigenschappen stiekem het beste bij jou passen! Of gooi jezelf ondersteboven in de Upside Down Room. Zoveel keuze en zoveel leuks! 

Hoe krijg ik toegang tot de kamers?
Met jouw ticket! Scoor 'm hier.

Ik kan op mijn ticket geen datum selecteren, hoe komt dat?
Dat klopt, je kunt met jouw ticket op elke dag dat de tour geopend is langskomen. Je ticket is de gehele periode geldig maar wel eenmalig te besteden.

Wanneer zijn de kamers geopend?
De kamers zijn vanaf 6 april t/m 30 juni, van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk de openingstijden hier op de hoofdpagina

Hoeveel kost de Be Your Selfie Tour?
Individueel ticket: 4 euro.
Groepsticket van 3 personen of meer: 10 euro.
Kinderen tot 2 jaar kunnen gratis naar binnen.

Met hoeveel mensen mag ik op de kamer?
Je mag met maximaal één huishouden de kamers betreden. Dit doen we uit respect naar elkaar, voor de veiligheid en je staat elkaar niet in de weg tijdens het maken van je selfies!

Mogen kinderen ook mee?
Natuurlijk mogen ook de kleintjes mee. Kinderen tot 14 jaar zijn welkom onder de voorwaarde dat hun ouders en/of verzorgers een oogje in het zeil houden. Kinderen van 3 tot 14 jaar mogen mee op de ticket van een volwassene, kinderen tot 2 jaar kunnen gratis naar binnen.

Waar zijn de kamers te vinden?
De kamers zijn te vinden bij de ingang van Brasserie IJzer. Daarnaast hebben we nog een selfiespot buiten de tour om:

 • Spot op het HEMA plein in Middenwaard
 • Dream Big Room bij het bibliotheekpunt in Middenwaard

Waar kan ik alle updates vinden m.b.t. De Be Your Selfie Tour?
Op onze Instagram-pagina en onze website.

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat, waar kan ik mijn vraag dan stellen?
Stuur ons gerust al jouw vragen of opmerkingen via Facebook of Instagram.

Ga terug button
Lees meer

Praktische informatie

De locaties zijn te betreden met een rolstoel of buggy. Heb je hulp nodig? Dan kun je een van de hostesses benaderen voor assistentie.

Huisregels

Je bent van harte welkom in onze Be Your Selfie Tour kamers, waar je in de mooiste selfie rooms helemaal jezelf mag zijn. Om het verblijf zo aangenaam mogelijk te houden, hanteren we naast Middenwaard huisregels nog aanvullende Be Your Selfie Tour regels. Als je één van de kamers betreedt, ga je akkoord met deze regels.

Onder begeleiding
In deze ruimte zijn kinderen tot 14 jaar welkom onder één voorwaarde: ouders en/of verzorgers houden een oogje in het zeil.

Schade en/of beveiliging
We gaan ervan uit dat niemand hier iets opzettelijk kapot maakt en dat er zuinig met de kamers wordt omgegaan. Aanwijzingen van medewerkers van Middenwaard dienen direct opgevolgd te worden. Mocht iemand dat niet begrijpen, zijn wij genoodzaakt dit te melden bij de politie. Oftewel: laten we het vooral gezellig houden, dat is voor iedereen beter.

Veilige en schone omgeving
Om ervoor te zorgen dat iedereen zich hier op hun gemak voelt en in een veilige en schone omgeving foto’s kan maken, vragen we iedereen om netjes met de ruimtes om te gaan. Zie en behandel de kamers als je tweede huiskamer.

Niet aansprakelijk
Het gebruiken van de kamers is op eigen risico. Vergeet tijdens gebruik niet op je spullen te letten. Middenwaard (Wereldhave Nederland B.V.) is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, diefstal of verlies, hoegenaamd ook.

Let een beetje op elkaar
Laat jezelf van je beste kant zien en geef elkaar de ruimte. Daar wordt de wereld echt leuker van.

Veilig foto’s maken
Dus: laat geen rommel achter. Zo heeft iedereen een schone kamer zonder onnodige obstakels. Hou rekening met elkaar, dat houdt ook in: niet schreeuwen, vechten, enz.

Niet toegestaan
Omdat we willen dat kamers voor iedereen bruikbaar blijven is het niet toegestaan te eten, drinken en huisdieren mee naar binnen te nemen. Ook hele lieve of kleine huisdieren mogen niet naar binnen, waarbij hulphonden een uitzondering op de regel zijn. Ook is gebruik maken van (meegebrachte) alcoholische dranken, (soft) drugs, een e-sigaret en tabak niet toegestaan.

Hulp nodig?
Gaat er toch iets mis of voel je je niet veilig?

Bel dan de beveiliging: 06 51 01 94 62

De beveiliging heeft het recht om de toegang tot de Kamers van de Be Your Selfie Tour te ontzeggen.

Veel plezier in de selfie kamers, deel je foto’s of video’s met #beyourselfietour en maak kans op mooie prijzen!

Zakelijk

Ben jij een influencer en wil jij graag toegang krijgen tot de Be Your Selfie Tour kamers, of een samenwerking aangaan? Stuur gerust een mail naar middenwaard@asega.nl.


Management team Middenwaard.

Ga terug button
Lees meer

Tot snel bij Be Your Selfie Tour!