Nieuwe winkels in Middenwaard!

27 oktober 2017
Nieuwe winkels in Middenwaard!

Er zijn in de afgelopen periode veel nieuwe winkels geopend in winkelcentrum Middenwaard. Benieuwd welke? Check het overzicht hieronder!

Branderij Joost

Branderij Joost heeft heerlijk versgebrande noten, ambachtelijke koffie en eerlijke cacaoproducten. De verszaak kiest voor ambacht en uitzonderlijke producten die bijdragen aan dát beetje extra geluk. Daarom branden, mengen, zouten en verpakken ze alles zelf naar jouw wens! Je vindt de winkel in het winkelcentrum op nummer 33.

Cuts & Colours

Bij Cuts & Colours kan je je haar weer laten stralen. Hier werken ze met 3 knipbehandelingen en 3 kleurbehandelingen en met de professionele merken van Schwarzkopf Professional en Indola. Goed om te weten, je kan bij Cuts & Colours terecht met en zonder afspraak! Je vindt de kapsalon op nummer 34.

Door Elkaar

Door Elkaar is een pop-up store in samenwerking met Parlan. In deze urban village lopen stad, dorp, verschillende soorten mensen, eten, drinken, kunst, cultuur en detailhandel door elkaar. Je kan hier terecht voor mooie lokale producten, een heerlijke kop koffie of thee, de lekkerste tosti's (to-go) en er is een PostNL Pakketpunt. Je vindt Door Elkaar aan de buitenkant van het winkelcentrum op nummer 121.

Mox Spellen

Bij Mox Spellen vind je een uitgebreid aanbod aan bordspellen, verzamelkaartspellen en miniatuurgames. Bij Mox kan je niet alleen een spel uitzoeken, maar ook binnenlopen om een spel te spelen met anderen! Je vindt de spellenzaak buiten bij de HEMA ingang naar recht op nummer 24b.

Prijsmepper kerst Outlet

Bij Prijsmepper kerst Outlet vind je de leukste kerstversiering voor in en rondom je huis en natuurlijk in de kerstboom. Je vindt de kerst outlet op de eerste verdieping naast Perry Sport.

TerStal

Bij terStal vind je een mooie collectie familiemode met een ruim assortiment. TerStal laat je altijd de laatste modetrends zien en heeft naast de seizoensgevonden collectie ook de Vast Voordeel collectie, met artikelen van een goede kwaliteit voor altijd de laagste prijs. Je vindt de nieuwe kledingwinkel op nummer 81a.