Nieuwe winkel: Miller & Monroe

20 december 2017
Nieuwe winkel: Miller & Monroe

Wees welkom in de nieuwe winkel van Miller & Monroe, welke is geopend op vrijdag 15 december op nummer 139A in winkelcentrum Middenwaard. 

Dames- & herenkleding

In de nieuwe winkel van Miller & Monroe word je warm onthaald door het enthousiaste team dat klaarstaat om je te helpen. Onder het genot van een kopje koffie of thee adviseren zij je en kan je de collecties bekijken en passen. Service staat hier altijd voorop.

Miller & Monroe biedt een uitgebreid assortiment dames- en herenkleding. Hier kan je nieuwe collecties ontdekken van zowel het eigen merk als ook van de merken Witteveen en Zerres. Daarnaast verkoopt Miller & Monroe een prachtige plus size collectie voor de vollere vrouw, genaamd Monroe & More.

Alles is te koop

Er zijn verschillende plekken in de winkel waar je even rustig kan gaan zitten. Alle stoelen, banken, tafels en kleden zijn tevens onderdeel van het aanbod. Vind je de stoel erg lekker zitten? Zie je jezelf aan die tafel lekker een krantje lezen? Dan kan je deze online aanschaffen voor in jouw eigen interieur. 

Ben jij al in de nieuwe winkel van Miller & Monroe geweest? Nog tot en met zondag 24 december kan je genieten van 25% openingskorting!

Miller & Monroe