Hartje Winter

9 december 2016 8 januari 2017
Hartje Winter

Hartje Winter in Winkelcentrum Middenwaard

Het is weer Hartje Winter in Middenwaard! Dat betekent gezellig shoppen voor de feestdagen, extra koopavonden en diverse winterse activiteiten. Zo kan er weer geschaatst worden op de ijsbaan op het Stadsplein. De ijsbaan in Heerhugowaard viert haar 10-jarig jubileum met diverse borrels, optredens, clinics en activiteiten.

Middenwaard en Stichting Hartje Winter hebben vanwege het 10-jarig bestaan een actie geïnitieerd. De 1e 1000 bezoekers kunnen tegen gereduceerd tarief schaatsen en krijgen daarbij gratis een kop warme chocolademelk én een Middenwaard kerstmuts aangeboden. Tevens maken alle schaatsers gedurende de eerste 15 dagen iedere dag kans op een Middenwaardbon t.w.v. € 25,-.

In Middenwaard zelf is het sfeervol winkelen. En er is natuurlijk weer genoeg te doen. Er komen kerstkoren optreden, is er een gratis inpakservice en komen Elsa & Olaf van Frozen naar Middenwaard voor een meet & greet. En de Kerstman komt ook nog even langs! Ook zijn er naast de reguliere koopavonden op de vrijdagen extra koopavonden ingelast op woensdag 21 & donderdag 22 december.

HARTJE WINTER

9 DEC T/M 8 JAN:

- Ijsbaan op het stadsplein

ZO 11 DEC:

- Kerstkoor

ZA 17 DEC:

- Ontmoet Elsa en Olaf ven Frozen - 11:30 uur op het ANWB plein

- Gratis inpakservice op het Friethoffplein

ZO 18 DEC

- Bezoek van de kerstman

- Gratis inpakservice op het Friethoffplein

- Kerstkoor