Fancy Fair voor Sint Maarten

10 maart 2018 10 maart 2018
Fancy Fair voor Sint Maarten

Op zaterdag 10 maart a.s. wordt in winkelcentrum Middenwaard een gezellige Fancy Fair gehouden. De opbrengst is bestemd voor de getroffen basisscholen op Sint Maarten.

The Fancy Fair

De Fancy Fair zal plaatsvinden in de winkelruimte naast de Rabobank, vlakbij de ingang vanaf het Parelhofplein.

Er zullen diverse kramen zijn met een gevarieerd aanbod. Zoals; kunstzinnige keramiek en glaskunst; brei- en haakwerk; schilderijtjes, beeldjes van papier; origami vouwwerk; wenskaarten, plantaardige zeep, huidverzorgingsproducten; ambachtelijke producten voor huis en tuin, cadeautjes voor Pasen en nog veel meer. Daarnaast maken bezoekers ook nog kans op leuke prijzen!

Steun Sint Maarten!

Stichting Miss IQ, die deze Fancy Fair organiseert, heeft al eerder succesvolle evenementen gehouden voor haar goede doelen. Zo hebben ze in januari al twee grote zeecontainers met schoolinventaris verstuurd. Dat materiaal is in grote dank ontvangen. Maar de nood is nog steeds erg hoog!

Het verkregen eindbedrag zal worden gebruikt om schoolinventaris te verschepen naar Sint Maarten. Diverse scholen daar zijn zwaar getroffen door orkaan IRMA, waardoor veel spullen onbruikbaar zijn geworden.

Vandaar dat binnenkort weer twee containers naar Sint Maarten worden verzonden. Ook is het de bedoeling dat er materialen naar basisscholen op CuraƧao en Aruba verscheept gaan worden. Voor verzending daarvan is nog veel geld nodig. De opbrengst van de Fancy Fair kan daartoe weer bijdragen!

De Fancy Fair vindt op 10 maart plaats van 10.30 tot 17.00 uur, in Middenwaard, winkelruimte naast de Rabobank. Toegang is gratis!