Event: Santa Run Middenwaard

17 december 2017
Event: Santa Run Middenwaard

Op zondag 17 december wordt voor de derde keer de Santa Run georganiseerd. De Santa Run is een sponsorloop in kerstsfeer, waar jong én oud aan mee kan doen.

Santa Run 

De naam van de sponsorloop is "Santa Run", omdat alle deelnemers aan de wandeling van 5 kilometer en de wedstrijdloop van 5 en 10 kilometer verkleed gaan als de Kerstman! De deelnemers doen mee voor een goed doel. De goede doelen die volledig in het teken van armoedebestrijding staan, zijn Kledingbank Heerhugowaard, Voedselbanken Alkmaar en omgeving. De warming up is vanaf 13:00 uur en om 14:00 uur gaan de eerste lopers van start! De start en finish zijn vanaf het hart van het "Coolplein" bij Middenwaard. De wethouder van Heerhugowaard zal assisteren bij het startschot, de prijsuitreiking en het overhandigen van de cheques. De gezamenlijke Rotaryclubs Langedijk-Geestmerambacht en Heerhugowaard-Langedijk organiseren deze speciale sponsorloop.

Meedoen? Schrijf je in! 

Wil jij graag meedoen met deze super leuke Santa Run? Schrijf je dan nu in via de website van Theater Cool. Er wordt een gezellige opkomst verwacht, vanwege het actuele thema en het ludieke karakter van de loop. 

Deelname is slechts €10,- per persoon, inclusief Kerstmanpak en medaille, of kom in je eigen kerst creatie.

Kom jij meedoen met deze gezellie run?