Event: Hartje Winter

8 december 2017 7 januari 2018
Event: Hartje Winter

Tijdens de koudste maanden van het jaar is er van alles te doen in en rondom Middenwaard. Kom schaatsen op het Stadsplein, maak gebruik van de gratis inpakservice, ontmoet de Kerstman of doe mee met de santarun.

Hartje Winter

Vanaf vrijdag 8 december is Hartje Winter weer geopend! Vanaf dan kan er geschaatst worden op het Stadsplein t/m 7 januari 2018. De schaatsbaan wordt dit jaar op zaterdag 9 december vanaf 16:00 uur feestelijk geopend door Dries Roelvink!

De gewone prijs voor schaatsen inclusief schaatshuur is €5,-. Bij de Bruna zijn t/m 22 december kaarten voor €4 te koop. (op = op). Verder zijn er 5- en 10-rittenkaarten voor €22,50 en €40,- verkrijgbaar.

Ook maakt de schaatsbaan dit jaar deel uit van IJSTIJD! Een initiatief van KNSB waarbij samen met Croky, KPN en mediapartner 100% NL de schaatsbaan in Heerhugowaard en nog 29 andere ijsbanen omarmd worden. Samen met de partners zal de schaatsbaan worden voorzien in diverse clinics en challenges.

Meer info over het programma en openingstijden vind je hier.

Gratis inpak-service

Tijdens de laatste 2 weekenden voor kerst is er een inpak-service in winkelcentrum Middenwaard. Op 16, 17, 23 en 24 december tussen 12:00 en 16:00 kan je jouw cadeaus gratis laten inpakken! De inpakkramen vind je ter hoogte van de HEMA.

Kerstman samen met kerst-elf

Op 16 en 23 december komt de Kerstman samen met een kerst-elf op bezoek in Middenwaard. Heb jij altijd al de Kerstman willen ontmoeten? Kom dan op zaterdag 23 december naar Middenwaard voor een Meet & Greet met de Kerstman! De Meet & Greet zal plaats vinden op het Friethofplein.

Santa Run

Zondagmiddag 17 december vanaf 14:00 uur vindt de derde Santa Run van Heerhugowaard plaats! De Santa Run is een sponsorloop in kerstsfeer, waar jong én oud aan mee kan doen. Aan deze super leuke run zullen ongeveer 400 deelnemers mee doen, allemaal verkleed als Kerstman. De start en de finish zijn op het Coolplein in Heerhugowaard. Er zijn leuke prijzen te winnen en iedereen gaat naar huis met een goodiebag. Jij kan ook mee doen aan de Santa Run

Dit wil je toch niet missen? Tot bij Hartje Winter!

Hartje Winter