Drone Racing Middenwaard!

11 maart 2017
Drone Racing Middenwaard!

Op zaterdag 11 maart 2017 vindt het eerste Drone Racing evenement plaats in winkelcentrum Middenwaard. Hiervoor komen de beste droneracers van Nederland naar Heerhugowaard om hun vliegkunsten te laten zien. Drone races worden al enkele jaren gehouden maar groeien de laatste maanden in populariteit en zijn daardoor bereikbaar voor het grote publiek. Winkelcentrum Middenwaard heeft in de kop van Noord-Holland de primeur met het organiseren van een Drone Racing evenement van deze omvang.

Verwacht spannende en spectaculaire races met drones die wel 125 km. per uur vliegen over een parcours met diverse obstakels. De races vinden vanwege de veiligheid in parkeergarage P1 bij de ingang van Gall & Gall en Albert Heijn plaats.

Van 10:00-12:00 uur zal het parcours verkent worden door de racers en zal er al vol op gevlogen worden. Van 12:00-17:00 uur vinden de officiƫle races plaats.

Maar ook in het winkelcentrum kun je drones zien vliegen. Op het ANWB plein zijn er demonstraties en simulators, krijgt men uitleg over de techniek en kan iedereen proberen een drone te besturen!

Drone Racing Middenwaard vindt plaats op zaterdag 11 maart 2017 in parkeergarage P1 en op het ANWB plein.