Deal Dagen

23 september 2017 24 september 2017
Deal Dagen

In het weekend van 23 en 24 september zijn er weer de Deal Dagen in Middenwaard! Dit betekent weer KNETTERGEKKE DEALS!

Vorig jaar waren de Deal Dagen een groot succes. De winkels met de beste deals waren al binnen een uur door hun voorraad heen. Dit betekent dat je er dit jaar weer vroeg bij moet zijn! 

Bijna 60 winkeliers hebben weer hun best gedaan om de beste deals voor jullie in te kopen. De kortingen variƫren van alle zonnebrillen met 50% korting tot bowlen en steengrillen met een groep van 4 personen voor de helft van de prijs.

Als je het Deal Dagen boekje nog niet hebt ontvangen kunt u alvast de deals onderaan deze pagina bekijken!  

In het zelfde weekend is er ook weer het Coolplein festival. Het Coolpleinfestival is een samenwerking van Stichting CAM, Cool kunst en cultuur, Mixtream, Kompleks, de Jeugd- en Jongerenraad, Muziekkring en Stichting Evenementen Coolplein.

Voorgaande jaren organiseerde Stichting CAM in maart de Culturele Amateur Manifestatie en Cool kunst en cultuur luidde ieder jaar in september het culturele seizoen in. Zij hebben de handen ineen geslagen om Heerhugowaard in september te laten genieten van alles wat Heerhugowaard op cultureel gebied te bieden heeft. Amateurs en Professionals treden na elkaar op hetzelfde podium op. Deze combinatie zorgt ervoor dat de toeschouwers een voorproefje krijgen te zien van het komende theaterseizoen en tevens krijgen zij te zien wat Heerhugowaard zelf in huis heeft aan culturele rijkdom. 

Voor meer informatie ga naar www.coolpleinfestival.nl