Black Friday Shopping Night

24 november 2017
Black Friday Shopping Night

Black Friday Shopping Night, Mystery Guests én optreden Danny Froger in Middenwaard tot 23.00 uur.

UPDATE: De Mystery Guests zijn bekend! 
Dave en Donny Roelvink zijn deze avond speciaal in Middenwaard voor jou voor een meet&greet! 

Dave Roelvink is aanwezig van 19.30 tot 20.15 uur.

Donny Roelvink is aanwezig van 20.45 tot 21.45 uur.

Op vrijdagavond 24 november is het weer Shopping Night in Winkelcentrum Middenwaard! En het is tevens Black Friday. Deze van oorsprong Amerikaans koopjesdag heeft inmiddels vaste voet gekregen op Nederlandse bodem en veel grote winkelketens spelen in op dit concept met diverse hoge kortingen. Dus sla alvast je slag voor de komende feestdagen!

De winkels in Middenwaard zijn op deze avond weer tot 23.00 uur geopend en bieden dus aantrekkelijke (kortings)acties. Maar zoals u gewend bent zijn er weer diverse DJ’s & singer-songwriters, is er een handige inpakservice voor de feestdagen en wordt er ‘live’ radio gemaakt door Heerhugowaard A Life met enkele leuke gastoptredens . En zanger Danny Froger komt ook naar Middenwaard! De zanger, én momenteel deelnemer aan Expeditie Robinson 2017, zal optreden van 22.00 tot 22.30 uur op het ANWB plein.

Op het ANWB plein zullen in de loop van de avond nog 2 ‘mystery guests’ verschijnen voor een exclusieve meet&greet. Hou de website en Facebook pagina van Middenwaard goed in de gaten. Binnenkort verklappen wij meer!