Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Vaderdag in Middenwaard

12 juni 2020

Binnenkort is het tijd om jouw vader, ouwe of gewoon papa, te verrassen op Vaderdag. Zondag 21 juni is de dag dat jouw vader in de spotlight staat. Maar weet jij wat voor type jouw vader is? En weet jij welk cadeau het beste bij hem past? Winkelcentrum Middenwaard helpt jou bij het kiezen van het perfecte cadeau!

De sportieve vader
Is jouw vader altijd degene die het hardst schreeuwt langs de zijlijn? Of de vader die nooit zijn favoriete sport mist op tv?

Dan is Sport2000 of Perry Sport dé plek voor jou! Hier hebben ze alles om jouw vader nog fanatieker te maken in zijn favoriete sport! En anders een heerlijk geurtje van Rituals, Douglas of ICI Paris XL om hem weer lekker te laten ruiken na al die adrenaline.

De klus vader
Lijken de handen van jouw vader te veranderen in een hamer en schroevendraaier? En heeft hij altijd een project om aan te sleutelen?

Om het hartje van jouw klus vader sneller te laten kloppen, klop je aan bij ANWB of Handyman. Zo mist hij geen enkel gereedschap en kan hij alles maken. In combinatie met een klus boek of -tijdschrift van de Bruna of Stumpel heb jij het perfecte cadeau voor jouw vader!

De komische vader
Zet jouw vader zich wel eens publiekelijk voor schut als hij weer eens gek aan het doen is? Wordt jouw moeder altijd gek van hem als hij weer streken aan het uithalen is? Houdt jouw vader je nog steeds voor de gek?

Laat je vader eens zijn serieuze kant ervaren. Geef hem een goed boek cadeau waar hij wel eventjes zoet mee is van Bruna of Boekenvoordeel.

De business vader
Is jouw vader altijd aan de telefoon om van alles te regelen? En heeft hij hart voor de zaak?

Dan is jouw vader een business vader! Geef hem een cadeaubon van zijn favoriete kleding- of schoenenzaak, zoals Nelson, Adam Brandstore of C&A. Ook een lekker geurtje van Rituals of Etos doet het altijd goed! Of verras hem met de leukste sokken en stoer ondergoed van Hema!

De culinaire vader
Probeert jouw vader de meest uitdagende en lekkerste gerechten te koken? En zitten er afdrukken van spaghetti op het plafond?

Dan heb jij een keukenprins als vader. Hij vindt het heerlijk om culinaire en de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Bij Gall & Gall heb je de lekkerste dranken voor ieder gerecht! Wil jij dat je vader een diner voor jou gaat maken? Dan ben je bij Stumpel en Boekenvoordel aan het juiste adres voor de meest fantastische kookboeken!

Kan je niet kiezen welk type jouw vader is? Of je vader nou fanatiek, handig, grappig, serieus of creatief is, bij Top 1 Toys en Mox Spellen hebben ze spellen voor iedere vader om samen tijd met elkaar door te brengen.

Voordat je het perfecte cadeau aan je vader geeft, begin je de dag natuurlijk met een heerlijk ontbijtje. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een vers sapje, eitjes, broodjes en croissantjes. Je hoeft niet ver te zoeken, want bij Bakkerij Jonkers en de supermarkten kun je alles vinden!

Wij wensen iedereen een fijne Vaderdag!