Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Welkom terug Sinterklaas!

11 november 2021

Hoor wie shopt daar kinderen? Sinterklaas is terug van weggeweest! We mogen onze schoen weer zetten, Sinterklaasliedjes zingen en oneindig veel pepernoten eten. We hebben Sinterklaas, alle Pieten en Ozosnel ontzettend gemist.

Om de goedheiligman wat op weg te helpen heeft winkelcentrum Middenwaard een eigen Pieten Fabriek opgezet. We zijn nog wel op zoek naar een aantal lieve kinderen die de Pieten willen helpen met bakken en knutselen. Laten we onze handen eens uit de mouwen steken voor de lieve Sint!

Onze Pieten Fabriek is onderverdeeld in twee werkplaatsen: het Sinterklaas pakhuis en de Pepernoten fabriek. Het pakhuis en de pepernoten fabriek zijn van 20 november t/m 5 december elke zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en elke zondag van 12.00 tot 17.00 uur open.

Het Sinterklaas pakhuis ✂️
In het Sinterklaas pakhuis wordt er flink geknutseld! Deze dagen gaan we creatief aan de slag en knutselen we onze eigen schoentjes en pakjesboot. Daarbij gaan we op de zaterdag aan de slag met glitter tattoos en zal er op de zondag een Pieten Bingo aanwezig zijn.

Al dat harde werken mag natuurlijk wel beloond worden! De kinderen kunnen hier ook hun schoentje zetten en genieten van de leukste Sinterklaasfilms. In het pakhuis is namelijk een heuse drijf-in bioscoop waar je met je geknutselde pakjesboot zo naartoe kan drijven. Het Sinterklaas pakhuis vind je tegenover Jack & Jones.

De Pepernoten fabriek 😋
Pepernoten, we krijgen er geen genoeg van! In de Pepernoten fabriek, naast bakkerij Jonker, mogen de kindjes samen met de bakpieten hun eigen pepernoten bakken. Na een half uurtje wachten kun je de versgebakken pepernoten ophalen bij Bakkerij Jonker. Nomnomnom!

Nou Sinterklaas, mocht u dit lezen dan wensen wij u heel veel succes en alvast een fijne verjaardag. U zult vast blij zijn met alle hulp. Wij zullen zorgen voor een wortel en wat water voor Ozosnel en hopen dat we wakker worden met een goedgevuld schoentje!

Fijne Sinterklaasviering namens winkelcentrum Middenwaard. 🎁