Nieuws: Verbouwingsupdate Middenwaard

22 juni 2018
Nieuws: Verbouwingsupdate Middenwaard

In het winkelcentrum zijn we  natuurlijk al een tijdje bezig met een verbouwing. Wil je graag weten hoe het er nu voor staat? Lees dan snel verder!

Big Bazar, De Rotonde & Sneakers geopend

De eerste winkels zijn inmiddels geopend. Onlangs hebben Big Bazar, schoenmaker De Rotonde en Sneakers de deuren van hun nieuwe winkels geopend! Dus kom snel even langs om de prachtige nieuwe zaken te bewonderen.

Verbouwing C&A

Op dit moment wordt achter het bouwschot gebouwd aan de nieuwe C&A. De pui zit er al in en een team van C&A bouwt de nieuwe winkel verder af.

Nieuwe passage

In juli wordt dan de nieuwe passage betegeld. Als dit gedaan is wordt de route verlegd en kun je rechtdoor lopen van de Rabobank-entree tot aan Spaander (opening van de ‘Middenwaard Boulevard’), waarna we op de plek van de huidige passage nieuwe winkelunits kunnen bouwen.

Dak wordt verhoogd

Tegelijkertijd wordt dan gewerkt aan het verhogen van het dak. De heiwerkzaamheden die hiervoor nodig waren zijn inmiddels afgerond. De komende tijd worden de staanders voor het nieuwe dak aangebracht.

Het nieuwe dak wordt boven het huidige dak gebouwd. Vervolgens wordt het oude dak weggehaald. Dit om de bouwoverlast zoveel mogelijk te beperken!

Nieuws_Verbouwingupdate_C&A.jpg
Nieuws_verbouwingsupdate_passage.jpg