Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Moederdag in Middenwaard

6 mei 2020

Yes! Het is bijna Moederdag: een dag om jouw moeder eens extra in het zonnetje te zetten! Wij hebben alle bijzondere Moederdagacties en cadeautips van onze ondernemers op een rijtje gezet, zodat jij die powervrouw goed kunt verwennen! 

Bij BrunaBoekenvoordeel en Stumpel hebben ze heel wat leuke cadeau’s voor je moeder. Wat dacht je van een heerlijk boek waar ze deze dagen lekker in kan wegduiken. Maar ook een lief kaartje of een cadeaukaart voor een leuk uitje vind je bij een van deze winkels!

Je kunt je moeder ook altijd blij maken met een heerlijk geurtje of iets voor in de douche. Bij Rituals en Douglas shop je het favoriete geurtje of product van je moeder en weet je zeker dat het cadeau perfect is. Ook hebben ze natuurlijk veel verschillende soorten cadeaupakketten waar je je moeder mee kunt verrassen.

Bij Gall & Gall verwen je je moeder met een heerlijk wijntje. Zie je het je moeder al zeggen? ‘Wijnen, wijnen, wijnen’! Bovendien vind je natuurlijk heel veel andere soorten dranken, oftewel, de keuze is reuze!

Het eeuwenoude recept van een ontbijtje op bed scoort ook nog altijd zeer goed. Bij Bakkerij Jonkers en alle supermarkten van ons centrum vind je alles om jouw moeder eens lekker in de watten te leggen. Met een verse jus d’orange, een croissantje en een eitje ben je al een heel eind op de goede weg.

Nog een goede tip is een bos bloemen! Je vindt bij Nuijens Bloemen een hele mooie sortering van boeketten, plantenbakken en cadeauartikelen. Hier vind je ongetwijfeld iets passends, voor jouw moeder.

Tot slot, de laatste tip: de Middenwaard cadeaukaart! Hier kan elke moeder wel mee uit de voeten. Met deze cadeaukaart kan je moeder bij tal van winkels terecht voor cadeau naar keuze. En jij bepaalt het budget, handig toch? Meer informatie over deze cadeaukaart vind je hier.

Weet jij al waarmee je jouw moeder gaat verrassen? 

Wij wensen alle moeders een hele fijne en liefdevolle Moederdag!