Middenwaard Heroes

15 april 2017
Middenwaard Heroes

 

Droom jij er ook van je favoriete held in het echt te ontmoeten? Sommige dromen komen uit! Want in het Paasweekend, op zaterdag 15 april 2017, staat winkelcentrum Middenwaard in het teken van de Middenwaard Heroes. Ontmoet je favoriete helden, bekend van TV of uit de film!

Ontmoet Dora & Diego en Pikachu. Of ga op de foto met Minions Kevin & Stuart! Op het ANWB plein kunnen stoere jongens & meiden en heldhaftige vaders & moeders terecht op het Star Wars plein. Er is een intergalactische racetrack en er zijn o.a. LEGO Star Wars bouwtafels, videogames en rekwisieten uit de film. Bovendien kun je op de foto met een echte stormtrooper.

Maar ook Anna & Elsa uit Frozen zijn aanwezig. Laat je schminken of een glittertatoo zetten in Frozen stijl door Anna & Elsa zelf! En uiteraard kun je ook met ze op de foto. Je kunt Anna & Elsa vinden in de voormalige winkel van Misse Etam naast de Cool Cat.

Intertoys Middenwaard organiseert in deze winkel tevens een Lego bouwdag met diverse Lego bouwtafels, grote Lego bouwwerken en een bouwwedstrijd waarbij er mooie Intertoys giftcards te winnen zijn!

Verzamel ze allemaal!

Wil jij écht alle helden ontmoeten? Dat kan! En daarmee maak je nog eens extra kans op een mooie prijs. Verzamel stickers van alle helden tijdens Middenwaard Heroes, plak ze op een deelname kaart (te verkijgen op de dag zelf) en lever deze in op het Friethoffplein. Daarmee maak je kans op een overnachting incl. 2 dagen entree met de hele familie voor Movie Park in Duitsland waar je nóg meer helden kunt onmoeten!

PROGRAMMA (onder voorbehoud)

Friethoffplein (foto shoot)

10.00 – 10.30 uur          Dora & Diego   
12.00 – 12.30 uur          Dora & Diego   
13.00 – 13.30 uur          Minions: Kevin & Stuart
14.00 – 14.30 uur          Pikachu 
15.00 – 15.30 uur          Minions: Kevin & Stuart
16.00 – 16.30 uur          Pikachu 

------------------

ANWB plein

Star Wars event // 12.00 – 17.00 uur         

Met o.a. props & rekwistieten, intergalactische racetrack, Lego Star Warsbouwtafels, Star Wars games en incl. fotoshoot met stormtrooper.

------------------

Winkel 81A  (voormalige Miss Etam - naast Cool Cat)

Frozen Festijn // 11.00 – 16.00 uur         

Met o.a. schminken & glittertattoos van Elsa & Anna zelf!

Lego Bouwdag // 10.00 – 17.00 uur  

Lego bouwdag powered by Intertoys.
met o.a. diverse Lego bouwtafels, grote Lego figuren en een Lego bouwwedstrijd.

------------------

Bruna Middenwaard

Nijntje fotowand actie // 12.00 – 17.00 uur         

Maak een foto voor de Nijntje fotowand en plaats deze op de facebook pagina van Bruna Middenwaard Heerhugowaard. De ingezonden foto's maken kans op mooie Bruna waardebonnen!

Heb jij gouden tips voor Middenwaard?
Geef je mening via deze link >>