Event: Kissing Challenge in Middenwaard!

10 februari 2018
Event: Kissing Challenge in Middenwaard!

Aangezien Valentijnsdag weer voor de deur staat, en het de hele dag om de liefde draait, organiseren wij in winkelcentrum Middenwaard een Kissing Challenge op zaterdag 10 februari!

60 seconds Kissing Challenge

Bij deze Kissing Challenge mag je jouw geliefde, of natuurlijk iemand anders, een kus op de mond of wang geven. De uitdaging hierbij is om mee te tellen in je hoofd en zo dichtbij de 60 seconden uit te komen, zonder naar de klok te kijken! Jullie tijd schrijven we op een kaartje samen met jullie gegevens en vervolgens verzamelt de presentatrice alle kaartjes. En wie weet maken jullie kans op een dinerbon!

Dinerbon t.w.v. €100,-!

De drie koppels die uiteindelijk het dichts bij de 60 seconden eindigen winnen een dinerbon ter waarde van €100,-! Deze bon is dan vervolgens te besteden bij Wonders eten & drinken, Stroming eten & drinken of Basserie IJzer en kan je met jouw geliefde genieten van een heerlijke lunch of diner!

Houd de Facebook pagina van winkelcentrum Middenwaard goed in de gaten, want op 14 februari worden de winnaars bekend gemaakt via Facebook!

Altijd prijs!

De deelnemende kussers hebben geluk, per koppel krijg je namelijk een reischeque van Zonvaart Reizen cadeau! Vraag bij de uitreiking even naar de voorwaarden.

Kussen op het Hema Plein

De Kissing Challenge zal plaatsvinden op zaterdag 10 februari op het Hema Plein. Van 11:00 tot 16:00 uur kan er gekust worden!

Heb je zin om jouw shop maatje of vriend(in) een dikke kus te geven? Kom dan gezellig langs in winkelcentrum Middenwaard!