Een makkelijke Koningsdag outfit!

19 april 2019
Een makkelijke Koningsdag outfit!

Zaterdag 27 april kleurt Nederland weer Oranje! En dat is niet, omdat het Nederlands Elftal speelt. Nee, Koning Willem Alexander is jarig en dat betekent: Koningsdag! Het land verandert in één groot Oranjefestijn. Door de hele stad vind je verschillende area’s met diverse soorten muziek; voor ieder wat wils! Maar de hamvraag luidt elk jaar weer: WAT DOE IK AAN?! Wij helpen je uit de brand.

Koddig

Man of vrouw; oranje maakt eenieder minder grauw. Dus kom naar Middenwaard en gauw! Vier jij Koningsdag samen met jouw partner? Dan zijn de shirts van de Blokker perfect voor jullie. Jij de Koning, zij de koningin, misschien een beetje koddig. Maar ach, dat heb je toch wel over voor jouw vriend(in)?

Subtiel

Ben jij niet zo van het Oranje, maar houd je wel van het Koningsfeestje? Houd het dan lekker subtiel en kies voor een Hawaii-ketting van de Action! Haal ‘m met al je vrienden! Misschien zorgt dit wel voor een kettingreactie.

Vlaggenschmink

Een Nederlandse vlag op je wangen. Je ziet het vaak tijdens Koningsdag. Maar waar haal je deze Schminkstick nu? Nou, die is onder andere verkrijgbaar bij Big Bazar. Wees er snel bij, want ze zijn niet aan te slepen!

Oranje in je huis

Ben jij niet meer zo van het feesten, maar wil je de verjaardag van onze Willem toch vieren? Zorg er dan voor dat wanneer jij op 27 april de televisie aan zet, er een mooie oranje bos bloemen in je woonkamer staat. Haal een fleurige bos bloemen in huis van Nuijens Bloemen een veelzijdige bloemen winkel waar je voor elke gelegenheid -dus ook Koningsdag- terecht kunt. Altijd verse bloemen en ruime keuze!

Op Koningsdag is het winkelcentrum gesloten. Middenwaard wenst je alvast een gezellige Koningsdag!