4 tips om van je winterdip af te komen!

7 januari 2019
4 tips om van je winterdip af te komen!

Heb jij na de feestdagen ook last van een winterdipje? Geen zorgen, wij hebben een aantal tips voor jou om uit die wintersleur te komen! 

New year, new you

We weten allemaal wel dat shoppen, naast dat het gezien kan worden als sport, ook rustgevend werkt, toch? Het is ook hartstikke fijn om jezelf en je garderobe af en toe te boosten. En er is geen beter moment om dit te doen dan in januari, want: new year, new you! Neem bijvoorbeeld een frisse coupe bij Cosmo Hairstyling en steek jezelf in een nieuw jasje bij OPEN32, terStal of Spaander Trends Mannenmode

Verwenmomentjes

In de winter is het extra belangrijk dat je goed voor je lichaam zorgt. Soms is het fijn om daar een beetje hulp bij te krijgen. Dan kun je terecht bij Rituals of Care by DIO, waar je de fijnste producten voor je huid en lichaam kunt vinden. Zorg dat je een aantal keer per week een momentje voor jezelf neemt. Neem dan bijvoorbeeld een lekker warm bad en smeer jezelf na afloop in met een voedzame bodylotion. Zo ga jij geheid stralen, van binnen én buiten! En… Dit geldt natuurlijk voor zowel dames als heren. ;-) 

Verse bloemen!

Iedereen wordt vrolijk van een bos verse bloemen! Ze brengen kleur en gezelligheid in huis en zorgen, net als planten, dat de lucht gezuiverd wordt. Daarnaast kun je elke keer variëren van kleur en soort, net wat bij je stemming past. Bij Nuijens Bloemen vind je de mooiste bloemen voor op jouw keukentafel. Om (nog) meer kleur toe te voegen aan je interieur en aan deze grauwe winterdagen!

Ga de zon achterna

Mocht je nou echt helemaal klaar zijn met de winter en het koude weer, dan kun je natuurlijk altijd bij Zonvaart Reizen terecht om een lekkere zonvakantie te boeken!