Vandaag geopend 13:00 - 17:00
Samen gezond - samen sterk

Samen gezond - samen sterk

18 januari 2022

Beste bezoeker, 

In Middenwaard doen we er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. In lijn met het meest recente advies van het RIVM en de huidige maatregelen hebben wij samen met onze winkeliers en horeca daarvoor de nodige maatregelen getroffen. De maatregelen die van toepassing zijn op jouw bezoek aan ons winkelcentrum zetten wij hier op een rijtje. Voor een volledige lijst van de corona-maatregelen verwijzen wij je graag naar de website van RIVM. 

Maatregelen in de winkels en horeca

  • Kom zoveel mogelijk tijdens de rustige uren en houd 1,5 meter afstand.

Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Houd bij het bezoek aan ons winkelcentrum 1,5 meter afstand. Dit is verplicht volgens de maatregelen.  

  • Aangepaste openingstijden

Tijdens de periode van coronamaatregelen hanteren onze winkels andere openingstijden. Ga voor de meest actuele openingstijden naar onze openingstijdenpagina.

  • Draag een mondkapje

Landelijk is het verplicht om in gesloten publieke ruimtes een mondkapje te dragen, zoals een winkel, horecazaak en winkelpassage. In het winkelcentrum vind je een automaat met o.a. mondkapjes en desinfectiegel. Ook verkopen diverse winkels mondkapjes.

Middenwaard-10.png

 

Zo blijven we samen gezond
#samensterk

Click & Collect

Click & Collect

20 december 2021

De winkels zijn weer open, maar Click & Collect is inmiddels een begrip wat niet meer weg te slaan is!

Click & Collect  

Via Click & Collect is het mogelijk om je bestelling op te halen of te laten bezorgen. Ook kunnen bestellingen vaak telefonisch doorgegeven worden. Of je nu gaat voor een shopdagje in winkelcentrum Middenwaard of lekker scrollen op de bank, shoppen kan altijd! 🤗   

Hoe kan ik bestellen bij de ondernemers?* 

Mox spellen Mox spellen bezorgt jouw bestelling gratis binnen 15KM. Vandaag besteld voor 17:00 is dezelfde dag nog in huis, kijk snel op de website.

Rituals: Via Click & Collect en thuisbezorging. Telefonisch bestellen, betaling uitsluitend met pin in een toegewezen tijdslot, kijk snel op de website

Blokker: Via Click & Collect en thuisbezorging. Bellen voor afhalen bij de winkel. Online bestellen voor afhalen bij de winkel of thuis bezorgen.  

Street One: Via Click & Collect en thuisbezorging. Via de webshop kan je een bestelling plaatsen en kiezen voor een dag en tijdstip van het afhalen bij de winkel.

Time Square: Via Click & Collect en thuisbezorging. Via de site kan je aangeven of je het komt ophalen of wilt laten bezorgen. Ook via de app of telefonisch zijn ze bereikbaar tijdens winkeltijden. Er is de gelegenheid om de collectie te zien via videobellen en windowshopping. Alles staat klaar in de etalages.

WE: Via Click & Collect en thuisbezorging. Je kan telefonisch bestellen of via de webshop bestellen en het thuis laten bezorgen.

Pro Phones: Via Click & Collect en thuisbezorging. Telefonisch bereikbaar of via de social media kanalen om aan te geven wat je graag wilt hebben. Er is een eventuele mogelijkheid om kom bij klanten te bezorgen, dit zal plaatsvinden aan het einde van de dag. 

IXIXI wat jij niet ziet: Via Click & Collect en thuisbezorging. Telefonisch bereikbaar op: 072-5347895, e-mail: ixixiwatjijnietziet.heerhugowaard@outlook.com en Instagram of Facebook. Ze zijn tot kerst van 11:00 tot 15:00 aanwezig in de winkel.

Name it: Via Click & Collect en thuisbezorging. Contact via Instagram of Facebook.

Vero Moda: Via Click & Collect en thuisbezorging. Contact via Instagram of Facebook

HEMA: Via Click & Collect en thuisbezorging. Het snelst telefonisch te bereiken op 072-5740356 of via Whats-app op 06-16164214. Gebak, vleeswaren, gordijnen en fotoproducten zijn ook te bestellen.

Le bagage lederwaren: Via Click & Collect. Stuur WhatsApp bericht via deze link en stel je vraag naar wat je zoekt! Bellen kan ook naar de winkel.

B&G herenmode: Via Click & Collect. Kijk op de website en kijk of u maat er tussen staat! Geef via het bestelformulier uw keuze op en deze kunt u dezelfde dag of de dag erna ophalen in de winkel tussen 12:00 en 15:00 uur.

Toko2walk: Via Click & Collect en thuisbezorging. Op de website staan foto's om een indruk te geven van het aangeboden product. Het is mogelijk om online te betalen of te pinnen aan de deur.  

Bruna: Via Click & Collect en thuisbezorging. Bereikbaar via de website (kies winkellevering), via de webshop van Bruna Middenwaard, via mail bruna0633@brunawinkel.nl of bel 072-5712531. 

Streetfood By Hiennies: Via Click & Collect. Je kan de bestelling per WhatsApp, privébericht via Facebook of Instagram sturen.

Game Mania: Via Click & Collect en thuisbezorging. Via de website kan je alle voorradige producten direct voor afhalen reserveren.  

The Body Shop: The Body Shop doet aan call & collect. Hiervoor kun je bellen naar 072-5720309. Bekijk het assortiment op https://www.thebodyshop.com/nl-nl/ 

FEBO: FEBO is gewoon geopend voor afhaal! Bestellen kan ook via www.bestellen.febo.nl of via de Thuisbezorgd app. 

Spaander Trends: Spaander Trends doet aan vrijblijvende bezorging. Bel naar 072 534 8368 om je wensen te bespreken en het team van Spaander Trends gaat voor je aan de slag. Zij bezorgen je bestelling thuis en indien er iets niet in de smaak valt halen ze dit gewoon weer op! Kijk voor meer informatie op www.spaandermode.nl 

Ziengs: Ziengs doet aan click & collect. Bestellen kan via de website: www.ziengs.nl Wil je advies over het juiste product? Bel dan naar 0592 379379. 

Big Bazar: Big Bazar doet momenteel alleen aan click & collect voor vuuwerk. Kijk voor het assortiment op www.categorie1.nl 

Jack & Jones: Bij Jack & Jones doen ze aan Call & Collect om de klanten te helpen met het zoeken van hun favo items. Ze zijn te bereiken op 072 572 00 92. 

Zo blijven we samen gezond! #samensterk 

*Wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers. 

 

De onderstaande winkels zijn essentieël en altijd open tijdens de periode van aangescherpte maatregelen:

Albert Heijn Bakkerij Jonker Branderij Joost Care and Beauty
De Fromagerie De Roset Dr. Shoe (reparatie) Dekamarkt
Ekoplaza Etos Eyewish Gall & Gall
Hans Anders Holland & Barret Hugoshopper (kantoor) Keurslagerij Groenendaal
Kippie Kledingreparatie Stomerij (reparatie) Kruidvat Keijs Keinder Kakes (kantoor)
Lidl Multivlaai NIX & NIX Nuijens Bloemen
Pearl Pet's Place Primera (post en geldzaken) Pro Phones (reparatie)
Rabobank (kantoor) Rotonde Schoenmakerij (reparatie) Shoeby (DHL) Specsavers
Volendammer Vishandel Your Fix Febo Bruna (PostNL, ING en Geldmaat)
Horeca komt naar je toe!

Horeca komt naar je toe!

7 december 2021

De horeca van winkelcentrum Middenwaard komt naar je toe!

Blijf genieten van je favoriete eten en drinken van je lokale horecaondernemer! De horecaondernemers in Middenwaard blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook nu. In de lijst hieronder vind je de horecagelegenheden die open zijn voor afhaal en/of bezorging*. 

In de lijst hieronder vind je de horecagelegenheden die open zijn voor afhaal en/of bezorging*.

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze horecaondernemers.

 

Lijst initiatieven horecaondernemers

 

Brasserie IJzer

  • Ter plaatse en bezorgen

Subway

  • Ter plaatse, afhalen en bezorgen (thuisbezorgd)

Streetfood by Hiennes

  • Ter plaatse, afhalen en bezorgen

Bagels & Beans

  • Ter plaatse 

Lunchroom Holle Bolle Gijs

  • Ter plaatse
Druktemeter: Kies je moment

Druktemeter: Kies je moment

12 november 2021

Beste bezoeker, 

In Middenwaard doen we er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Één van de genomen maatregelen is druktespreiding in ons winkelcentrum. Wanneer niet iedereen tegelijk zijn/haar boodschappen en benodigdheden komt halen, dan zijn we beter in staat de voorgeschreven 1.5m maatregel te hanteren. 

Om jou hierbij te helpen hebben wij de piek- en de daluren in kaart gebracht. Raadpleeg het onderstaande schema om jouw bezoek aan Middenwaard slim te plannen.

Bedankt voor je medewerking!
#samensterk

Piek- en daluren in Middenwaard
Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Supermarkten hanteren meestal de ruimste openingstijden. Kijk voor de openingstijden van individuele winkels op de betreffende winkelpagina.

MIDD_SCHEMA_LOS_20uur.png

Het schema is gebaseerd op een sterk versimpeld druktebeeld per dag. De donker paarse kleur (druk) geeft een ander druktebeeld weer doordeweeks dan op zaterdag, daarom nog onderstaande ter verduidelijking.

Leuk als je dan komt:
Op maandag tot en met donderdag en op zondag is het rustig tot redelijk in winkelcentrum Middenwaard. We nodigen je dan ook van harte uit om juist op deze dagen langs te komen.

Mocht je onderstaande momenten kunnen vermijden waarderen wij dat zeer:
Onze bezoekerspiek is op vrijdag tussen 13 en 16 uur en op zaterdag tussen 11 en 16 uur. Probeer op dit tijdstip alleen de noodzakelijke boodschappen te doen.

Lees hier over alle maatregelen in Middenwaard en bij de winkeliers