Vandaag geopend 09:30 - 20:00

Vacature Holland & Barrett medewerker

1 maart 2023

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij zijn op zoek naar een leuke, flexibele en leergierige collega voor 10 uur per week. Dit zal voornamelijk gaan om doordeweekse dagen en eventueel in het weekend een dagdeel

Als Verkoopmedewerker ben je de ambassadeur van Holland & Barrett! Door middel van uitgebreide kennis en ervaring over het assortiment weet je de klant de passie voor ons merk mee te geven. Je ondersteunt bij kassawerkzaamheden, het verstrekken van productinformatie en het aanvullen van de schappen. Ook reageer je actief op koopsignalen van klanten.

Binnen Holland & Barrett start je altijd als Aankomend Verkoopmedewerker. Na het behalen van onze H&B Healthy Essentials training ga je van Aankomend Verkoopmedewerker naar Verkoopmedewerker. Gedurende deze training leer je meer over onze producten en over hoe je onze klanten het beste kan adviseren.

Omschrijving bedrijf

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. We zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen ons met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld.

Je vindt onze winkels van Nederland, België, Engeland en Ierland tot in Spanje, China, Saudi-Arabië en India. In Nederland hebben we momenteel 200 winkels, maar we blijven groeien – zowel met fysieke winkels als online.

 

Welke soorten werk hebben wij jou te bieden?

  • Betaalde banen

 

Holland & Barrett (Banenmarkt Middenwaard)
Middenwaard 80
1703 SH Heerhugowaard

Voor meer informatie: 👉 http://www.hollandandbarrett.nl